Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Pierre - 13 mars 2011 21:02

          

Hej svej, det var ett tag sen...

Bjuder på några bilder från ihelgen, har haft en toppenhelg på fjället. 2 av 3 dagar var strålande sol, så vi klagar inte.

 Vi har varit ute och åkt skoter, grillat korv och bara njutit av Borgafjäll, Saxnäs och Marsliden.

Jericho vart så lycklig när vi stannade i Saxnäs och fikade, för där har de en tik som han är "deep in love" i. Han har träffad henne flera gånger när vi varit där, åh tänk vad fina valpar (harkel, host) de skulle kunna få!

 Hon springer efter vår skoter när vi kommer, de är så söta ihop.

Ingen av storpojkarna var med oss denna gång, de ville vara hemma, så det var bara mogge, Rasmus, jericho och jag som åkte upp denna gång.

Ville inte åka hem ida, men vi var tvungen suck...

Annars har jag mest jobbat sen sist och försökt klämt in lite plugg emellan.

gick av i torsdagsmorse och sov några timmar på förmiddan för att kliva upp strax innan 13.00 för att göra en tenta via nätet mellan 13.00-14.00 i medicinsk teknik, Rasmus var på dagis så jag kunde sitta i lugn och ro som tur var. Direkt efter det packade vi och åkte upp till Borgafjäll. 

Storpojkarna har haft sportlov denna vecka, skönt för dem att vara ledig, det har varit kompisar här om varannat, de har åkt skoter, spelat innebandy och Chrisse har haft party när vi var borta så, de har inte varit göralösa iallafall.

Partyt var planerat sen länge och vi hade lovat han att få ha det, när det var FF här hemma.

 Det var snyggt och städat när vi kom hem så, jag vill nog inte veta hur det var igår kväll här ... såg iallafall att Ölspelet låg framme och 2 kassar med diverse pant ha kommit till i skrubben, hmm...mycket märkligt.

Nu går tvättmaskinen varm, har ett berg av tvätt!!!

Imorgon blir det plugg hela dan och fortsätta beta av tvättberget,

 måste skriva klart 2 arbeten som skall skickas in denna vecka, ett arbete om smitta och smittspridning och ett arbete om omvårdnad i akutsjukvård. Det är ju så att man får ju igen det, när man jobbar och åker till fjälls under veckan....host och harkel.

Nä gott folk, nu ska jag ta jycken på en kvällsprommis och sätta mig och plugga en liten stund innan man vinglar upp på övervåningen och stupar i säng.

 Må så gott, kramar från annso

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards