Direktlänk till inlägg 11 juli 2010

Helgens rapport

Av Pierre - 11 juli 2010 13:56

Nyvaken, precis stoppat in en rostbiff i ugnen, hamnade framför datorn en stund för att vakna till liv, gjort natt nr 1 av 5, sovit si så där, svårt när det är så varmt!

Ja... vad har hänt dessa dagar.....

torsdag, vart en heldag i Österforse. Mogge skulle dit och byta ut några slangar under bilen, hans farsa har en riktig smörjbrygga på gården så det är lättare att fixa det där, jag och Rasmus följde med för att träffa Lena en stund. Det vart en trevlig dag ute på altanen. Hon bjöd på lunch, klimpsoppa, det har jag bara ätit en gång tidigare i mitt liv, men det var riktigt gott och fetaost bröd till. Jag hade med mig egen mat till Lilleman men Lena gjorde en tallrik klimpsoppa till honom oxså, jag tänkte att det där går aldrig... joho.... han åt som en häst, det var jättegott tydligen, 2 tallrikar klimpsoppa och lite bröd åt han, efter det vart det jordgubbar och grädde, jag har aldrig sett pojken äta så mycket men sen vart det "klimpkoma" och han somnade i vagnen.

Det är ju roligt när han visade sig från den bästa sidan när man gästar någon sådär.

Fredag, stadsbesök i vanlig ordning, storhandling, bankärenden och uträttade lite småärenden hit och dit, det tog mest hela dan. Packade sedan allt vi skulle ha med oss till stugan. Bilen full!

Jag njuter av att vara där, skulle så gärna velat stanna hela helgen men.. jag hade jobb p.g på lördag kväll så det är bara att gilla läget!

Jericho hade det toppen, han hittade 2 nya kompisar, 2 rottweilrar i grannstugan, jag trodde det skulle bli katastrof, 2 "stora " hanhundar och en tik men nä... de sprang omkring och lekte i skogen och badade i sjön tillsammans. Tror att rottweilerhanen visade snabbt vem som bestämde och jericho fick rätta sig efter det, he he nog för att "jerka " är stor och ser ut som en varg men han är inte speciellt kaxsig när det kommer till kritan, han är bara en snäll buse! Det var så roligt att se dem hur de lekte som småbarn.

Jag fick lite nytta gjort oxså, putsade altanfönstren och skurade altanen som inte hanns med förra gången. Mogge fixade dörren som har krånglat länge.

Innan vi åkte hem åkte vi en sväng till omsjön som inte är så långt från stugan. En kompis till oss campade med sin son och fiskade över helgen där.

Vi drack kaffe och surrade en stund på campingen, inte utan att man blev lite sugen på att åka ut med husvagnen ska väl erkännas, det är något visst med campinglivet ändå.

Det vart bråttom hem, klockan rusade iväg, hoppade in i duschen och hann ge lilleman gröt innan nattskiftet kallade.

Idag söndag, har jag bara hunnit sova än, var riktigt trött imorse, jag hann ju inte lägga mig någonting innan igår och det straffar sig såklart.

Ska ta mig en långprommis med jericho strax och göra potatissallad. Är lite kräsen och vill äta hemmagjord (jag är inte så förtjust i de köpta) mogge har varit snäll och förkokat potatis medan jag sov så det går fort att hacka ihop, så idag blir det rostbiff och potatissallad och grönsallad, riktig bra sommarmat tycker jag, sen ska jag bara slappa och ladda energi till natt nr 2 av 5.

Ha de gott alla vänner, sommarkramar från annso

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards