Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Pierre - 4 juli 2010 23:42

     Ja, denna helg har verkligen varit fin, sol och värme, ledig och lagom dos arbete/fritid.

lördag, strålande sol, hela förmiddan var Rasmus och jag ute. Vi tog en prommis med Jericho, Rasmus badade i sin pool, gungade, hjälpte mig och vattnade blommor och vi lunchade i finvädret, sen somnade han som en stock i sin vagn. Medans han sov passade jag på att städa huset, dammsugade, torkade golv och dammade, det var välbehövligt.

Man är lite knäpp som inte kastar sig i en solstol och slappar när tillfälle ges men jag har väldigt svårt för att ligga och "pressa", då ska jag ligga på en badplats och kunna hoppa i plurret i jämna mellanrum, istället kastar jag ut alla mattor och städar i värmen (skakar på huvudet).

Mogge snickrade lite på eftermiddan sen åt vi sill och potatis ute, riktig sommarmat! när vi skulle käka ringde mogges lillebror Daniel och bjöd hem oss på grillkorv och bad.

Självklart tackade vi ja, det var ändå för varmt för att snickra och vi har ju sagt flera gånger att vi ska komma och bada hos dem. De har ett jättefint "ute spabad" och stor pool.

snacka om "lördagsmys", det var hur härligt som helst!!

Kusinen Hugo var såklart en van bubbelbadare, lille Rasmus vart skräckslagen när de körde igång bubblorna men han lugnade ner sig när mamsen hoppade i. några snaskiga badbilder på mamma bjuder jag inte på, vill inte att min bekantskapskrets ska spy istället blev det två bilder på de övriga i badet!

efteråt åt vi grillkorv och satt ute och njöt av sommarkvällen, det kändes verkligen som om man satt utomlans, ljumma sommarvindar, det är inte allt för ofta det är sådana kvällar.

söndag, regnskur på förmiddan, sol på em. snodde ihop en hallon och rabarberpaj eftersom vi skulle få besök av Mats och lotta och lille Axel. Vi dukade ute eftersom det sprack upp. fikade och surrade, det var trevligt.

vi skrattade gott åt Axel (av barn och fyllhundar får man ju veta sanningen)

han var hungrig och ville åka hem för här fick han "bläpaj" ha ha ha

Mogge har snickrat en del ida och jag har målat lite medans Rasmus har sovit.

Har idag inte målat på "mina projekt" utan fortsatt på det vi inte färdigställde ifjol, då målade vi garaget, förrådet och vedboden. det vart lite rest som inte vart gjort så jag tänkte färdigställa det. Denna sommar består av mycket målning men jag tycker det är ganska kul!

Ja.. det var väl i stora drag hur våran helg varit först Birsta och sommarfest sen städ och bad och idag fikabesök och snickring/målning.

Sov så gott alla vänner, Kram från nattsuddaren!

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards