Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Pierre - 15 juli 2010 21:59

             Har nu avverkat 5 nätter och är dödens trött men jag måste såklart uppdatera min blogg innan jag lägger mig i koma! ska bli underbart att sova ut!

Av bilderna ovan att dömma så avslöjar jag vad jag/vi har pyzzlat med istället för att sova på dagarna, hmmm... så sömnbristen är delvis självförvållad! Det har varit helt fantastiska dagar, inte kan Annso sova bort dem!!

T.o.m jag själv finns med på några bilder det hör inte till vanligheterna.

Dessa bilder är ifrån omsjön, gillar att åka dit, nära stugan och hem, fin badplats, inte så mycket folk och vacker plats helt enkelt.

vi packade frysbagen full och tillbringade "sovtiden" där. Rasmus och pappa badade mycket, tillslut hoppade även mamma i men jag ska ju alltid stå och gruva mig i hundra år först. Verkligen "godagar".

 Det kommer ju surt efteråt då, har varit riktigt "spytrött" på morgonen. Det är en speciell trötthet, jobbar man på dagen är jag trött i kroppen p.g.a att jag sprungit mycket, jobbar jag natt är jag trött av sömnbrist och det är  helt annat, huvudet är helt avtrubbad och jag mår verkligen illa i ordets rätta bemärkelse, ibland känns det som man ska spy när jag åker hem efter ett skift, svårt att beskriva men jag tror att alla som jobbar nattskift känner igen detta symtom.

Jag har såklart inte åkt och badat alla 5 dagar utan sovit i mellanåt, målat lite, myst med Rasmus och gått prommisar med Jericho så han har fått svalkat sig i älven. Stackars "Jerka" har verkligen lidit av denna värme, han ligger bara i skuggan eller inne och flåsar, han gillar inte sommaren! Han mår som bäst på vintern, snö och kyla är hans rätta element!

Men vi har försökt lindra lidandet för honom genom att få svalka sig i älven, det gillar han och borsta pälsen mycket.

Idag har jag vakat av och klivit upp extra tidigt för att vrida dygnet. Hängde med mogge in till stan för att hålla igång hela dan. Vi var på XL bygg och köpte väggpanel, denna sommar kan jag be lanstinget sätta in lönen direkt till XL bygg, ha ha för vi lägger alla våra pengar på bygget just nu, råvirke har blivit dyrt, undrar om det är guld i dom?

Efter det gjorde vi veckans mathandling och avslutade stadsbesöket på pizzeria remsle. En flottig pizza är inte dumt i värmen faktiskt ha ha ha

på väg hem stannade vi i Selsjön och drack kaffe hos Gudmor Carina, hon vart glad att vi kom ,så hon fick snusa på Rasmus en stund.

ja... det är väl vad som hänt här.

Ihelgen är tanken att åka på Åselemarknaden men jag vet inte om jag orkar.... vi får se vad som händer!

Ha de gott alla vänner nu ska jag lägga mig i koma! kram från tröttmössan!

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards