Alla inlägg den 2 april 2019

Av Pierre - 2 april 2019 08:29

Godagens...

Har precis skickat iväg Rasse till skolan i vanlig ordning, det ser ut att bli en solig och fin vårdag, trevligt   .

Nu börjar den här säsongen när det är svårt med kläder till kidsen tycker jag. Kallt på morgonen, varmt på dagarna. Fortfarande lite snö och is kvar, blött, sandigt och geggigt ute. Han gillar fortfarande att "leka" med  kompisar ute på skolgården, så han har sett bedrövlig ut när jag hämtat honom, ha ha ha, men det är ju bara härligt på nått sätt. 

Har köpt gummistövlar åt han iaf och letat fram ett halvfodrat regn/vindställ som jag köpte ifjol åt honom, när vi skulle fjällvandra. De får fungera som "lekställ" så länge. Jag måste börja kolla efter en vårjacka oxså, han har vuxit ur jackan han hade....Det är dax för klädinköp helt enkelt !

Ja...i övrigt har veckan lunkat på i samma fotspår som vanligt. Jag har jobbat, varit hos mor och hjälpt henne med sitt, varit på karate och simträning.

 

 

 

Eftersom jag jobbat, kör vi med byte på badhuset, ha ha. Mogge kommer dit och hämtar upp Rasmus efter träningen och jag blir kvar i stan. det är en 1 timme där i mellan innan nattjobb, så jag brukar passa på att göra några ärenden, handla, åka till mor eller åka tidigare på jobbet och dricka kaffe med kollegor   . Denna gång åkte jag och tvättade bilen innan  t. ex.  Den var såå smutsig...

 

 

 

Det sorgliga är att den är lika smutsig igen....otacksamt.

I helgen har vi mest kalasat   

3 födelsedagar har vi avverkat. Kusinen Hugo fyllde 10 år, Mogges lillebror Daniel fyller 41 år och vår fina vän till lika gudmor Carina, fyller 50 år ! HIPP HIPP HURRA på er allihopa           

Vi hade fullt upp, ha ha ha, men väldigt trevligt, ska jag väl säga. Först var vi till "Haga" och grattade Hugo och Daniel. Grattis på er   . Alltid trevligt att hälsa på och Rasmus var med kusingänget.... han ville inte åka hem på kvällen, vilket jag förstår. 

 

   

 

Lördag, vart en mellandag.... Mogge hade "jobbarlördag". Vi var hemma, städade lite ( ett nödvändigt ont) det var så grusigt och grejer överallt, phu.....

Vi var ut för första gången, med Maja oxså....Ja... stackarn... det var visst läskigt "där ute"   .

 

     

 

Hon skakade i hela kroppen och var så rädd, ville bara krypa upp i famnen och bli buren. Hemma på gården gick det bättre, då vågade hon gå omkring lite och nosa på allt iaf   . 2 svängar har hon fått gått ut i helgen. Vi får öva lite mer på detta framöver ;).

 

Söndag, var Rasse med en kompis. Mogge var på Styrelsemöte för idrottsföreningen och på em åkte vi på det tredje kalaset. Carina hade "öppet hus" för alla gratulanter. Hade lite idetorka, vad vi skulle ge henne, men tillslut vart det en mat och showkväll på Hallstaberget och en blombuske   . 

 

   

Grattis fina kloka vän    ser fram emot en trevlig partykväll med "Queens of rock" i September  .

Nu har vi lugnt några veckor med födelsedagar fram till slutet av April och Maj, då kommer det ett skov med en massa bemärkelsedagar igen.

 

En ny vecka har påbörjats.... Igår (måndag) var det Proact möte. Vi har nu utbildat i stort sett hela sjukhuset under några veckor, ganska fantastiskt tycker jag. Det körs igång "på riktigt" på torsdag, Det är ju en del fix och trix och strul innan, men jag tror det kommer att bli bra.

På kvällen sen, var Rasse och jag på karate iaf..... jag var helt tokslut efteråt... det blev tack och godnatt ganska tidigt    . 

 Vet inte om jag har så mycket mer att berätta just nu....det vart en paus i skrivandet, det har hunnit blivit tisdagkväll redan. Har räknat lite matte med Rasse och tränat på diktamen, varit på simning.... så vi känner oss nöjda för ikväll. Återigen blir det nog tack och godnatt ganska tidigt   Kram Annso.

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards