Alla inlägg den 8 april 2019

Av Pierre - 8 april 2019 07:27

Vaknar upp och ser att det är helt vitt ute, så typiskt April, ena dagen är det vår, nästa dag vinter igen. Tur att man inte har bytt till sommardäck än   .

 

Veckan har iaf varit ok....jobbade mitt över veckan och ledig helg, skönt. Rasse och jag har varit iväg på div. träningar i vanlig ordning. Vi har införskaffat nya simbyxor och nu simmar han fortare än vanligt.... enligt Rasmus   ha ha.

 

 

Här skulle de simma två och två och göra "High five" på vartannat simtag... inte så enkelt   .

 

 Onsdag, var jag ledig över dagen, innan nattpass. Jag var till mor och gjorde mina sedvanliga uppdrag. Si var oxså ledig denna dag så vi hade date hos mor. Vi behövde prata i genom hur vi ska göra med begravning, blommor m.m som äger rum denna kommande vecka, på fredag i Umeå.  

(Jag behöver veta, för att ta ledigt från jobbet isf, fixa barnpassning m.m m.m) Hur som helst är beslutet helt hos mamma. Vill hon åka, åker vi. Vill hon inte... fine, då är det så. Inget roligt samtalsämne direkt, men det måste göras.

 

Efteråt var Si och jag på stan en stund. Jag hade ett presentkort från i julas, som jag tänkte skulle gå till ett par nya jeans. Jag hatar verkligen att stå i provrum och prova kläder !!! Mitt humör sjunker till botten , se sig själv från alla vinklar, Bha...   . 

 

 

 

Ett par nya jeans vart det iaf, inget annat.

 

Jobbade därefter 2 nätter och vakade av på fredagsmorgon. Sov på fm och klev upp strax innan Rasse kom hem från skolan. Vi fikade lite "mellis" och åkte på byn för att hämta ut paket. Det var fantastiskt härligt vårväder   så vi köpte glass och satt ute i solen en stund. Skönt att tanka dagsljus och få lite vårkänslor.... 

 

 

Vi var tvungen att prova en nyhet... Trocaderoglass. Föll mig helt i smaken, ha ha ha, som älskar Trocadero  .

 

Helgen då .... Ja....det härliga vårvädret byttes ut till ett riktigt skitväder, som höll i sig hela helgen. Det tokregnade, blåste och ett tag snöade det "lapphandskar"... så trist, men det passade oss ganska bra. Vi var lediga och hade en massa "innepyzzel" inplanerade. Jag städade mest hela lördagen, det behövdes verkligen. Mogge har grejat på uppe i "Chrisses gamla rum". Snetaket är tilläggisolerat, ny panel är inspikat och timmerväggen är målad.... nu är bara resten kvar   , vilket är ganska mycket faktiskt... men men... det går framåt iaf. 

Smygtog ett kort.... tyckte det såg så roligt ut, för Mogge hade sällskap hela tiden där inne.

Maja Nyfiken   

 

   

 

Rasmus har mest varit med kompisar hela helgen, ibland hemma hos oss, ibland borta   . Det har inte gått nån nöd på honom, fastän hans föräldrar varit så tråkig i helgen.

 

Söndag....fortsatte Mogge med sovrumsprojektet. Jag bakade vaniljbullar...

 

 

 

Bra att ha i frysen, till utflykter, fika m.m

 

Var oxså ut en sväng och plockade in påskris och gjorde lite påskfint i köket.... men.... hur dum får man vara. Tror ni att det fick vara i fred...NEJ, såklart. Maja var heltokig och skulle ha fjädrarna hela tiden. Efter att ha vält omkull vasen för 3 - 4 gången, fjädrar och prynadsägg runt köksgolvet, fick jag nog, riset åkte ut på altanen !! 

 

 

Tagen på bar gärning !!!   .

Så vart det med det pyntet i år..... Kattskrället !!

 

Förutom renovering, städning och bullbak har vi haft lite slö och slapp tid oxså, ha ha ha. Vi har tittat klart på Jägarna serien och sett en annan miniserie som var skitspännande på Netflix....Ja, vi har haft en lugn och skön hemmahelg helt enkelt. Tror att dom blir så extra värdefull på nått sätt, när vi båda har jobb, där vi jobbar helger. Det är inte många helger vi är lediga tillsammans egentligen.

 

Idag är det måndag... på dagens agenda står, läxläsning med sonen, karateträning och nattjobb. En vanlig måndag kan man säga. 

Ja... så mycket mer, har inte hänt här. Jag tar och avrundar, så hörs vi nästa gång istället. 

Kram fr Annso    .

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards