Direktlänk till inlägg 29 oktober 2018

Lov

Av Pierre - 29 oktober 2018 18:35

Go kväll, sitter här och myser framför braskaminen, det är -10 grader ute, i skrivandets stund. Lär bli en kall natt    men... inget annat att vänta. Har faktiskt plockat fram min vinterjacka idag, det behövdes. Kände att jag frös om fötterna oxså när jag var på stan idag så... imorgon ska jag leta fram alla vinterskor. 

Ja... till veckans nyheter då   ...

Tokjobbade fram till lördagsmorgon i princip. Har inte så mycket att säga om det, jobbar, sover, äter, försöker hålla vardagen flytande bara. Jag hade som mål i veckan att försöka städa lite varje dag, så det är klart tills jag blev ledig   . Det funkade nästan... hade badrummet kvar, när jag vakade av, Det fick Mogge hjälpa till med, rensa avloppet och sånt där annat frächt, ha ha. Det var skönt iaf, att inte behöva städa det första jag gör, när jag vaknade på lördagen. 

Gjorde lite Halloween mys i samma veva ( mest för Rasmus skull).

 

 

 

Mogge hade "jobbarlördag", så han kom hem i princip när jag vaknade. Vi hjälptes åt att montera ner byggställningen ute.

 

 


 

Nu är det färdigmålat och snickrat utvändigt för i år. Fortsättning följer nästa år. 

Sacharias kom och hälsade på i samma veva, så han blev kvar på middag. Det var så precis att jag hade en porterstek i ugnen, perfekt  . Alltid skoj när pojkarna kommer. 

Ja efter middagen, hade jag en son som satt och tittade på klockan stup i kvarten. Äntligen var det snart dax för Halloweendisco. Det har han sett framemot hela veckan.

 

 

 

Medans Rasse var på party, var Mogge och jag hos Peter och Carina och surrade bort deras lördagkväll, ha ha.

Sen tog energin slut för mig, hjärnan skrek efter sömn med all rätt, efter 3 dag/kvällspass och 5 nätter. Jag sov som en medvetslös hela natten och var betydligt piggare på söndagen   . 

Mogge stack iväg på jakt tidigt på morgonen  medans Rasse och jag hade bestämt en date med syrran på Aqua arena. Hade lovat honom att vi skulle åka och bada nån dag på lovet. Bara bada och busa, ingen simträning   .

 

   

 

 

Denna bana ropade på mig... kom, kom, och så blev det, jag var så stolt över mig själv. Jag simmade på som tusan, det var så härligt och shiit vad ont i axlar och höfter jag haft efteråt, på ett bra sätt, såklart   .

Vi hade en lugn hemmakväll sen iaf. Rasse fick påbörja sin "lovläxa", läsbingo. Den är oftast inge problem, för den tycker han är rolig. Igår läste han om tandtrollen "Karius och Baktus" under ett bord...

 

 

Ikväll ska han fortsätta läsa om tandtrollen "i mörker med ett tänt ljus"    tänk om det kunde gå lika smidigt med all läxa, va lättsamt läxsituationen skulle vara.

 

Ja, eftersom det är novemberlov så fortsatte vi ledigheten på den nya veckan...

Hade lite ärenden, så vi har gjort stan. Började med att åka på OK och tvättade bilen , det tyckte Rasmus var toppen, för de bjöd på 1 kg godis om man tvättade bilen, ha ha   Mogge var där i helgen och tvättade sin bil oxså, så just nu har vi 2 kg godis i skåpet !

Efteråt åkte vi till Näbbar och klor butiken.... 

Ja... vi får tillökning i familjen på fredag !! Då flyttar en liten Maja hem till oss. Mycket spännande såklart. Hon är en förtidig födelsedagspresent till Rasse. Han fick reda på det för ett tag sen eftersom "uppfödaren" ville att vi skulle bestämma namn, så de kunde börja vänja henne. Vi ville att Rasse skulle få bestämma själv vad hon ska heta, så vi berättade vad som var på G. Det stod länge mellan Doris eller Maja, tillslut vart det Maja   .

Rasmus har räknat ner dagarna tills hon är leveransklar ska ni veta.

Idag var en rolig dag såklart" i väntan på". Han fick välja ut och köpa lite kattleksaker, kattskålar m.m

Tror vi har det mesta vi behöver nu... så nu är hon välkommen till sitt nya hem   

 Lär bli mycket kattbilder ett tag nu, framöver   . 

 

Sen blev det en "lunch date" med pappa på Orren. De har väldigt god lunchbuffe där. Trevligt. Vi skjutsade tillbaka Mogge på jobbet efteråt och sen skulle Rasmus ha skjuts till en kompis. När jag hade lämnat av honom fortsatte jag att vara chaffis, ha ha 

Hade lovat syrran att skjutsa och följa med henne till läkaren. Hon frågade så... självklart följer jag med, om hon vill det   . Ja.. vips så försvann den måndagen.

 

Har nu hoppat fram till tisdag.... idag ser det ut så här utanför....

 

   

 

Snön har tillslut letat sig hit. Vi får väl se om det ligger kvar, brukar ju ha en tendens att försvinna i början. 

Vi var uppe ganska tidigt denna morgon, för jag hade en tid hos optikern för synundersökning och utprovning av glasögon på fm. En välbekant miljö för Rasmus   han satt i en fotölj och tittade på och mådde gott, att det inte var han som skulle ha nya glasögon för en gång skull. 

 

När det var avklartat åkte vi hem. Jag har roat mig med bullbak i em .....

 

   

 

och ikväll ska Rasse få hjälpa mig och baka chokladbollar m.m Tänkte att jag skulle baka ifrån mig, så vi har till kommande kalas i november. 

 

Ja... det var väl vad jag hade att komma med för denna gång. Ha´de gott Kram Annso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards