Alla inlägg den 25 januari 2016

Av Pierre - 25 januari 2016 15:03

Inget blir som man tänkt sig...... Magsjuka is in the house   

Tänkte faktiskt bara häromdan att, vi hållt oss friska länge nu.... men man ska aldrig tänka så, för då kommer det.

Blev väckt i natt av att lilleman skrek på mamma och i nästa ögonblick fick jag en härlig "kaskadkräkning" över mig, i sängen och på golvet, nice.....

Det var bara att ställa både mig och Rasmus i duschen kl 01.30 på natten och riva upp alla sängkläder, torka golv så gott det gick phu....

Sen har det fortsatt hela dagen med kräkning och "bajssoppa" som Rasmus säger   . Är livrädd att jag ska åka dit själv, det är typ en "nära döden upplevelse" ha ha ha

Har skurat hela övervåningen idag, måste bort med alla baciller och tvättmaskinen går för fullt.

Just nu ligger Rasmus utslagen i soffan jämte mig och tittar på Tintin. Hoppas det ger med sig snart, hittills har han inte fått behålla något i magen.

Ja, vad har hänt under veckan annars.....

Jobbat 3 nätter ( vakade av torsdag ) det händer inte så mycket då, utom det vardagliga. Rasmus har haft en kompis med sig hem efter skolan iaf, skoj

Torsdag sov jag halva dan och som alltid är man ganska "krockskadad" resten av den dan och får inget vettigt gjort. På kvällen tog vi en kaffesväng till Peter och Carina iaf, skoj att surra och umgås en stund   .

 

Fredag.... vad gör man inte på sin lediga dag, om inte....

 

Sitter på sjukhuset   

Inte som personal utan som följeslagare och anhörig åt min mor.

Det tog mest hela förmiddan + apotekbesök. därefter stökade vi undan veckans mathandling och avslutade med kaffe och smörgåsar hemma hos henne. 

Det var en bra dag, fick ganska direkt svar på "vad som är fel" och behandling direkt. Som vårdpersonal har man såklart tusen tankar vad det kan vara, och vill inte oroa henne i onödan.... så detta kändes ok.

 

Vi har ju som sagt tidigare, bara haft 1 bil i veckan att dela på. Det har faktiskt gått bra, tack vare att jag jobbat natt och sovit på dagarna. I fredags skjutsade jag Morgan till Sacharias garage på morgonen innan sjukhusbsök med morsan ( dock planering i minsta detalj ). 

Han och Sacha bytte turbo i min bil, det tog mest hela dagen, jag är så tacksam, mina grabbar   . 

 

Sen hade jag jobbarhelg, Lördag - långdag 06.45 - 21.30, Söndag 06.45 - 15.15. 

Mogge och Rasmus roade sig med kusinbesök i Haga och skoteråkning. När jag kom hem i söndags hade de oxså precis kommit hem från en 5 milá tur på skotern. Rasmus var lycklig, äntligen har pappa tagit fram skotern  .

 

Jag har faktiskt varit duktig i veckan (tycker jag själv) har tvingat mig själv på cross trainern, 3 ggr under denna vecka.

 

 

Försöker hitta på tusen anledningar att inte åka dit, .... har inte tid, orkar inte, är trött, jag jobbar, 1 bil .... m.m

Behöver verkligen någon som sparkar mig i baken, Mogge är en bra suporter   .

Iaf gjorde jag ett träningspass direkt efter jobbet i söndags och grabbarna kom ju hem från sin skotertur så vi bestämde att vi skulle ha en bastukväll..... skönt.

 

Efter jobbarhelg, träning och bastu var jag STENDÖD, ha ha ha..... inga problem att somna här inte   .

 Men väcktes då mitt i natten av en magsjuk son :/

 Ja... och där är vi nu.... Hade en del andra planer på min lediga dag, men det har blivit storstädning på övervåningen (vilket behövdes iaf) tvätta och pyzzla om sonen.

 

Var bara tvungen att ta några bilder, det är otroligt vackert ute nu. Mycket snö på träden, sol och ljust. En härlig tid går till mötes, älskar fina vårvinter dagar, iof har vi februari kvar, men ändå :)))

   

 

Ja, som det ser ut nu, blir det till att börja denna vecka med VAB och hålla tummarna att Mogge och jag klarar oss. 

Det var allt jag hade för denna gång..... ha de gott Kram Annso   

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards