Alla inlägg den 1 september 2013

Av Pierre - 1 september 2013 22:34

Ååå...jag skulle göra så mycket ikväll, men det vart ingenting. Stoppade Rasmus i badet sen hamnade jag framför tv och såg Diggilo showen, riktigt bra. Kanske något för nästa sommar   .


Ja... ibland har man lite "bondtur" lyckades vara ledig i tisdags som förmodligen var den sista riktiga sommarvärmedagen. Riktigt varmt, 24-25 grader.

Jag och Rasmus  var inte sen att utnyttja dagen till vår nya hobby........att åka på utflykt!!

För honom innebär det att vi packar med oss fika och vart vi åker, det har inte så stor betydelse, vi kan picnic a på andra sidan vägen.

Ibland behöver man inte ens ta bilen för att njuta av sol och vacker landskap.......  

Vi hade en mysdag på Höven, gångavstånd från oss. Vi sola, bada, åt kycklingwraps, spelade fotboll, lekte i lekparken, sköt vattenpistol, ja allt möjligt som en 3½ åring vill göra på en badplats.

       

Vi träffade en trevlig kille där..........som fick bli Rasmus måltavla med vattenpistolen   .

Det är knappt en vecka sen, vi hade denna sommarvärme, svårt att tro nu. Dagen efter (onsdag) tror jag det var endast 8 grader på fm, snacka om omväxling alltså.


Onsdag jobbade jag kvällspass.

Torsdag, tog jag ledigt från jobbet för att följa med mamma åter igen till Sundsvall och sjukhuset hela dan.

Det är inte roligt......mamma är mamma, så är det!!


Fredag jobbade jag dagpass och kvällen tillbringade jag mest i köket, lagade först och främst middag, kotletter i ugn, därefter 2 västenbottenost pajer, som vart ganska skapliga.

Jag la mig rätt tidigt sen, vi var alla trötta efter veckan, ovanligt för att vara mig!!


Lördag - utvilad och i full gång. Operation storstädning för samtliga i familjen, vad mycket fortare och roligare det är då (om man nu kan säga att städning är roligt). Det tog några timmar att röja upp, skura och dammsuga, så skönt när det är gjort.

lördagkväll.....redo för kalas.......

 

Äntligen blev det av, har hållt på ½ år för att få till middagsfest med "gänget", eftersom det inte blev av i våras så hade jag gett mig sjutton på att i sommar ska det bli, men ack...... Till slut fick jag till det, sista dan på sommaren 31 augusti, ha ha ha

Därav blev det kräftskiva och det hängde ingen läpp för precis   .

     

Jerka fick vara med på ett hörn oxså.


En trevlig kväll vart det, med goa människor, mycket skratt och tok, luftgevärskjutning, kubb och stövelkastning.

Jag hoppas det inte dröjer lika länge "som för mig" innan vi träffs igen.

Vi behövde ha lite "partaj" det var längesen vi festade ihop mogge och jag   vilket inte är så konstigt kanske när man är småbarnsföräldrer.


 Idag (söndag) - Regn och höstkyla i luften, så trist......det blev ett fikabesök hos Carina och Peter, där surrade vi bort några regntimmar. På em sprack det upp, så då roade vi oss med pyzzel på husvagnen.

 

Tvättad och fixad, nu är det bara till att beställa besiktningstid. Mogges bil, Chrisses bil och husvagnen ska besiktas nu och inom kort även min bil, allt på en gång, nice......  

Det är bara att hålla tummarna, tycker att mogge har fått skruva så mycket nu, så låt honom slippa jävlas nu......Hörru du där uppe....


Nä, dax att sova...........imorgon ska jag klippa mig, det ska bli så sköönt, har ingen frisyr alls just nu. Vi får se vad det blir för frilla, nått nytt och frächt förhoppningsvis, sen väntar 3 nattpass på hospitalet.

Natti Natti alla vänner   



Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards