Direktlänk till inlägg 28 mars 2011

trötter

Av Pierre - 28 mars 2011 18:21

Trött, tröttare, tröttast....är dagens sammanfattning.

började denna soliga måndag med att kliva upp 04.20 för att vid 05.15 bege mig mot Umeå. Inte klokt, man funderar ju allvarligt vad man håller på med. Har sedan suttit på föreläsningar hela dan, med mycket kaffe och socker till hjärnan så har det gått oxså.

Har "inne vecka" hela denna vecka (oxså), distansutbildning??? ja inte vet jag, räknade att jag varit här 6 veckor sen 19 januari, hörde nånstans att det ska vara "mini" v. 3. vecka ,om det ska räknas som distans, mycket skumt, vad går jag för utbildning då, nån blandning av reguljärt och distans ?

....ja vad har hänt sen förra Umeå vistelsen då? Hann nästan bara innanför dörren så skulle chrisse iväg med tåget till papsen. vi hann faktiskt fika och surra en stund på kvällen innan jag vinkade av honom på nattåget, han åkte ner bara en kortishelg denna gång.

Fredag, kollade jag på en nätbaserad föreläsning i 2 timmar på morgonen sen stack vi på stan och gjorde våra sedvanliga ärenden, veckohandlingen av mat och diverse annat. Jag var hos frizzan bland annat, underbart skönt.

Jag var i desperat behov av klippning, ha ha ha

Riktigt kort vart det denna gång, jag blir järvare och järvare för varje gång :)

Köpte oxså färgmedel hos frizzan men jag har inte haft tid till färgning än, få se till veckan kanske.

På kvällen var det dags för jobb, hade ju klämt in 2 nattpass ihelgen, skall erkännas att jag hellre hade velat vara hemma och haft fredagsmys med mogge och rasmus när jag varit borta så mycket, men men....sånt är livet.

Det var 2 lugna nätter i alla fall.

söndag, vakade jag av då, sov mellan 8-12 sen gjorde vi oss iordning och åkte till Sundsvall. Birstabesök och hämtning av stora sonen på kvällen från tåget stod på agendan.

Denna gång var det mogge som stod för shoppinglistan faktiskt, jag handlade bara en födelsedagspresent åt syrran och en ny badrumsmatta.

Mogge åkte runt på alla byggvaruhus i birsta och handlade tak till trappen och hallen och diverse annat som vi behöver till renoveringen.

22.00 var vi hemma igen, jag var något stressad!!! visste ju att jag måste upp 04.20 Fikade med familjen, tokpackade och hoppade in i duschen, jag kom inte i säng förän 23.30 Jag har som legat på aga och tittat på klockan tusen gånger under natten för jag var så rädd att försova mig, därav min trötthet idag!

Det blir nog en tidig kväll för Annso Pannso, vill vara pigg imorgon då vi ska vara på NUS och lära oss om respiratorer, det blir intressant.

Ha de gott alla vänner, Kram från trötter ;)



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards