Alla inlägg den 27 september 2010

Av Pierre - 27 september 2010 22:44

Dags för lite blogg igen, har inte orkat skrivit på ett tag men ikväll tänkte jag plita ner några rader.

Vad har hänt här sen sist... ja...

I veckan som var rullade dagarna på med diverse dagliga sysslor och aktiviteter.

Tisdan, var Rasmus och jag på badhuset, det var inte igår man satte sin fot där. Det är babybad mitt idan och extra uppvärmt i bassängen. Tänkte att jag åker dit eftersom vi missade babysimmet på Österåsen då jag jobbat helgen och vakade av måndag. Det var roligt i alla fall tyckte både rasmus och jag, många trevliga föräldrarlediga mammor och en o annan pappa. efteråt fikade vi med kasper och hans mamma, vi låg inne på BB samtidigt och fick barn samma dag så det är roligt att vi träffs tycker jag.

Onsdan, fick jag trevligt besök från mina arbetskamrater. Vi fikade och surrade bort hela fm. Annika hade med sig sin lilla dotter som är 7 mån, det var roligt att se hur stor hon blivit, jag hade inte sett henne sen hon var nyfödd.

Rasmus gjorde några tappra försök att flörta med henne, men hon var inte intresserad ha ha ha

det var riktigt fint väder den dan så jag var ute och klarlackade mina "målarprojekt som jag haft i sommar" efter att mitt främmande hade åkt hem.

Jag känner mig riktigt nöjd att jag gjort dem klar.

Hade sotarbesök på em och systerbesök på kvällen, hon sov över hos oss eftersom vi planerat en heldagsprojekt på torsdan.

torsdan, började direkt på morgonen med aqvarie tömning. Ja.. alla som har ett akvarium vet att detta är inte gjort i en handvändning.

Tömning och rengöring av allt tog flera timmar men det gick bra då vi var två som hjälptes åt. ja.. sen packade vi in allt i bilen, åkte till akvarieaffären och köpte lite nya växter, en ny temp och filter. efter det åkte vi vidare till syrran och installerade allt hos henne (vilket oxså tar ett tag). hon hade köpt så läckra skifferstenar som vi la i.

Halv 4 på eftermiddan var vi färdiga. vi satt i soffan och bara studerade vårat projekt, åh vad fint det vart, jag fick nästan "ågren" att jag skänkt bort det.

nä men jag hade bestämt mig att det skulle bort med blandade känslor.

Det var storpojkarnas första husdjur men de senaste 10 åren har det varit mogge och jag som skötte akvariumet!!! (ovanligt).

Det vart så tomt i vardagsrummet nu...

Rasmus får nöja sig med Jericho som husdjur när han kommer i den åldern att de börjar tjata om ett djur! (flin, går bra att säga nu... vi får väl se).

Fredag, heldag på stan med diverse ärenden och en lugn fredagskväll framför tv:n, nice!!

lördag, var vi och uppvaktade en kompis som fyllde 40 år, fikade gott och jag tror hon blev glad över vår present.

vi ska ut på galej den 30 oktober, "Ladies night" i Ö-vik. det blir roligt tror jag, när sist var hon och jag ut ???? kommer inte ens ihåg.... många år sen i alla fall.

gick ut och jobbade lördag och söndagsnatt.

Det gick bra, var en betydligt lugnare helg än den förra.

Söndag, sov såklart på dan, på em bjöd vi hem fam. Bäckström på årets sista grillning innan den åker in i boden över vintern.

Peter skulle dessutom hjälpa mogge att sätta in glaspartier uppe i taknocken på altanen så det blev två flugor på en gång. var proppmätt hela kvällen efteråt och hela natten när jag jobbade, drack endast kaffe!

måndag, stressigt värre för mogge, skiftbyte hos morsan med rasmus och chrisse fick ombesörja vovven innan han for med bussen. jag for hem till morsan efter jobbet och sov några timmar på fm medans hon var barnvakt. Vi vart kvar hos morsan hela dan.

Ikväll har jag bakat, bra att pyzzla på hela dan då man ska vrida på dygnet, då kan jag lura skallen lite och skjuta på sömnbristen.

har gjort sirapskakor och äpple/kanelmuffins, tänkte spara till på fredag men vi har tjuvfikat ikväll (flin).

nä gott folk..... det var väl hela veckans rapport.... orkar inte tänka mer, måste nu sova ett par timmar, som tur är, är vi välsignad med ett småbarn som sover hela nätterna!!! Jag fattar ingenting.... Rasmus har sovit hela nätter sen han var 1 mån gammal. Jag har i princip aldrig haft en vaknatt med honom (förrutom då han blev sjuk i borgafjäll), det är nästan så att man inte vill säga det högt, ha ha ha men man vet aldrig, det kan ändras....

Sov gott mina vänner, kram Annso!!!

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards