Direktlänk till inlägg 6 november 2023

Ja må han leva resa

Av Pierre - 6 november 2023 07:36

Hallå

Det är en halv ruggig november morgon, 0 grader, snöslask och tjock dimma. Inte så att humöret flyger i taket precis, t.o.m katterna vänder i dörren och väljer att gosa ner sig i soffan inne istället. Sonen har gått ut till skolbussen för en stund sen, han var väl inte världens gladaste heller, inte p.g.a vädret utan p.g.a att han skulle ha redovisning i svenska. Det är typ det värsta han vet, ångesten bara sprutade ut ur ögonen på honom, stackarn. 

Ändå har han övat och redovisat för mig, både i gårkväll och i morse men det är klart, det är en sak att göra det för morsan och en annan sak att göra det inför klassen. Peppade han allt jag kunde, innan han for   . 

 

Ja... vi får väl backa bandet 1 vecka, för att ta vid där jag slutade sist. ....

Kidsen gick på novemberlov på fredagen, det tyckte sonen var skööönt   . Jag mötte upp honom i stan och bjöd på lunch. Han fick välja mat och inte helt oväntat föll valet på sushi, ha ha ha. Vi gick en stund på stan sen, för att vänta in den inbokade klipptiden. Han hade lovat att klippa sig till novemberlovet, sagt och gjort och han vart så fin så. 

Under kvällen var han på "klubben", medan vi hade fikafrämmande av några grannar   . Min kära make hade möte på jobbet under dagen och varit på sjukhuset för besök hos "pappa Janne", han kom hem så precis till kaffebordet. 

Många har varit oroliga över Janne, liksom vi. Han vart sämre ett tag och sen bättre. som det ser ut nu, vill de att hjärnblödningen ska dränera sig lite själv, innan de vågar operera honom. Vi håller alla tummar och tår såklart, att allt ska gå bra   .

Lör - sön har Mogge jobbat. Jag har toktvättat (eftersom vi var vattelös veckan innan) städat och gjorde lite halloween mysigt.

 

 

 


Det passade bra, eftersom sonen i sin tur har haft fullt upp med annat. Man kan väl säga att halva lovveckan har gått åt till legobygge och programering   . 

Han och några till, ska nämligen vara med i en legotävling som går av stapeln nästa helg. De har byggt en robbot som ska utföra olika uppdrag runt en bana, förenklad förklaring. 

 

 

 

Ja... mycket byggjobb, klurigheter och programmering som sagt. Är inte så insatt i detta projekt, så jag kan inte säga så mycket mer just nu. Tror det kommer att bli spännande, nervöst och väldigt roligt för dem iaf   .

 

Andra halvan av lovet, skulle vi på en efterlängtad tripp ner till Stockholm, för att hälsa på Christoffer. I huvudsak för att fira hans födelsedag, lite i förskott. 

Naturligtvis varnade de för snökaos, men vi hade tur för det värsta föll dygnet innan. Snö hade vi fram till Gävle ungefär, sen övergick det till regn.

 

   

 

Kanske Sveriges tråkigaste väg... E4 an... bha....

Väl framme, så blev det dessto trevligare   . Så roligt att få träffas och umgås några dagar, inte minst att få fira hans 30 årsdag. Inte klokt vad åren går va. Eftersom han alltid har varit/är fortfarande, ett stort Star wars fan, så var det självklart att han skulle få ett "Star wars kalas" med hattar och ballonger, ha ha ha . Mycket skratt såklart  .

 

   

Grattis min kära pojk , våran glädjespridare och festprisse   .

Vi har ätit fantastiskt god mat hela helgen, på mysiga ställen och druckit gott.....

 

             

 

Och vi var på "Comic con" en dag. Det är typ en mässa för spel, film och legonördar kan man väl säga. Passar våra söner perfekt, Mogge och jag var väl liite malplacerade kanske. Rasse var eld och lågor över några kända You tubers som var där. Tyvärr var det typ 1-2 tim kö för att komma fram till dem. Det orkade vi inte, blev ett halvtaskigt foto från sidan i stället. 

 

 

 

Men det fanns mycket annat att se, roligt att så många människor gick "all in" och klädde ut sig både till det ena och andra inom temat.

 

           

 

Lego avdelningen var ju populär såklart. Deltagare från legomasters var där och byggde fantastiska grejer och naturligtvis fanns massor att köpa..... men behöver man det..... nä ! Det är bara coola grejer som är roliga att ha typ   .

Lite tid över till shopping i storstan blev det också. Passade på att handla div. presenter, eftersom födelsedagarna "duggar" tätt nu i november för oss , mycket nöjd över mina fynd iaf.

 

Ja.. sammanfattningsvis har vi haft det toppen, fått lite storstadspuls, men sen är jag rätt nöjd att åka hem, till lugn och ro    Det bästa ha varit, att vi fått firat Chrisse såklart   .

 

 

Uppvaktad av restaurangpersonalen blev han också, med sång och efterrätt   . 

 

Firandet skulle visst fortsätta efter att vi åkte hem, med fest för kompisarna till helgen..... det blir nog livat i luckan, speciellt när "norrlandsgänget" kommer ner. Det är tur att mamma Annso är 50 mil bort, jag vill nog inte veta vad som händer och sker   .

 

Därefter stod en ny vecka för dörren och vi var tillbaka till vardagen igen. Ledigveckan gick blixtsnabbt, jag som tyckte att jag var ledig så länge.... ha ha ha typiskt. 

 

I skrivandets stund är jag "mitt i nattbubblan" nr 3 av 4 , vi får se vad veckan har att bjuda på, det får jag väl babbla om nästa gång. Ha de gott.... kram Annso

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards