Direktlänk till inlägg 20 september 2023

LS

Av Pierre - 20 september 2023 12:08

Hallå.

Det är en ganska grå höstdag men det gör inget, jag har ändå bara en massa "måsten" att göra idag. Ska åka in till stan om en stund och hämta upp sonen, vi ska på läkarbesök sen ska jag släppa av honom på kulturskolan. Medans han lirar gitarr åker jag och köper något att äta. Förhoppningsvis hinner han smälta maten innan kl 17, för då är det tonårsträningen på Heros. De gymmar ca 1 tim, så den timmen tänkte jag passa på att handla mat. Onsdagar är köriga nu för tiden, eftersom gitarrspelningen numer är samma dag som Heros, men men... det är väl lika bra att slå ihop 2 flugor i en smäll. Simmet har ändrat dagar och tider också, men det blev till det bättre för oss   . 

Ja, jag har inte så mycket spännande att berätta. Jobbade hela veckan fram till fredagsmorgon (förra veckan) man är ju sådär lagomt trött och seg i skallen den dagen. 

Mogge åkte upp till fjälls över helgen med Sacharias. Jag var hemma med Rasmus. Tyckte att det var bättre de fick åka själv och snickra i fred. Det är bättre de är 2 med golvbygget, än att jag åker med. 

De har kämpat på med VVS dragning under golvet för badrummet och köket. Jag hade förberett tjälknöl, potatisgratäng och kantarellsås, pasta och köttfärsås åt boysen, de har ätit och mått gott under snickerihelgen, dessutom åt de på krogen en kväll så, det gick ingen nöd på dom   . 

Jag var hemma och tvättade mest på fredan. Rasse var i väg på "klubben" fritidsgården kan man säga, som kyrkan har. De hade utekväll och grillade. Sonen hade haft skoj iaf. Vi somnade ovaggade båda 2 den kvällen kan man säga.

 

Lördag, sovmorgon och var betydligt piggare. Vi åkte upp på lastbilsträffen i Ramsele med några kompisar. Har inte varit där på många år. Tror jag drog Rasse i barnvagn sist jag var där, ha ha ha Det var ju inte alls lika stort då som det har blivit nu. Har visst blivit nordens största lastbilsträff hörde ja. 

Inte för att jag är en "lastbilsnörd" precis men.... fascinerande är det ju och Rasse ville dit. 

 

                 

Ja en trevlig em/kväll blev det iaf, fastän jag var nykter, städad och chaffis   . Mycket party är det, musik, god mat. öltält och partyglada människor.

Ett dragplåster varför Rasse ville dit, var att Lasse Stefans var där     . Är man en EPA nörd så gillar man LS, så är det bara. Rätt komiskt när man såg publiken. Det var äldre par som tjoade och klappade händerna och ungdomar typ 16 år och uppåt som sjöng och kunde varenda låt. De har verkligen ett brett åldersspann på publiken, det måste nog vara rätt roligt för dom, tänker jag.

 

     

Vi var hemma mitt i natten, trötta och glada   .

 

Söndag - måndag var hemmapysseldagar. Bäddade rent i sängar, tömt lite fler blomkrukor ute, städat upp i boden så vi kunde bära in solsängar, parasoll, fontän m.m lite läxläsning med sonen (No prov på G i veckan) simträning , 

 har även hunnit varit på föräldrarmöte på skolan, ja veckan började med lite utav varje. 

I skrivandets stund har jag börjat jobba igen och har jobbar helg att se framemot så, mer spännande än så är inte tillvaron just nu. 

Har bara 2 bilder till att bjuda på, knoll och tott   .

 

 

 

Sigge låg och sov så fint i klätterställningen . Maja däremot fick vi oss ett gott skratt när vi satt och tragglade NO, som vanligt ska hon hoppa upp och lägga sig rätt över skoldatorn och göra allt för att vi ska gosa med henne istället för att plugga.

 

 

Det går liksom inte att bli arg på henne, hon klarar sig långt på att bara vara söt den damen   .

Mer har jag inte att förtälja, ha de gott tills nästa gång, kram Annso 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards