Direktlänk till inlägg 24 april 2023

Finbesök

Av Pierre - 24 april 2023 14:39

Halloj

Det är em och jag är nyvaken. Är inne i nattbubblan  i skrivandets stund. Nr 5 av 6 så...man är lite dingdång i skallen. Ja eller mer dingdång än vanligt, ha ha ha   . Inte nog med det, så vaknar man och tittar ut.

Vad hände? 

 

 

 


Dagen innan, satt vi ute på altanen och åt middag i 15 + grader och strålande sol, lite deppigt är det ju, men men det är fortfarande April, bakslag kommer alltid. Är glad iaf att vi fortfarande ha vinterdäcken på, en tur till upp till fjälls blir det, innan vi lägger på sommarskorna. 

 

Har inte så mycket att komma med denna vecka då jag mest har jobbat. Var ledig faktiskt mån - tis, innan jag gick på mina pass. De dagarna gick mest åt till att packa upp, tvätta, handla o.s.v från fjälltrippen. Skolan började igen efter påsklovet och div aktiviteter som hör sonen till, och vi blir ju såklart "Chaffis". Hämtning fr kulturskolan på måndagar, jag tog simningen denna vecka och Mogge tog Heros tonårs gymträning.

 

 

En stunds meditation i mina egna tankar, medans sonen simmar   .

 

Ett besök hos mor med syrran vart det också, innan jag började beta av 6 jobbnätter. 

Det blir inte så mycket spännande sen medans jag jobbar. I fredags tyckte jag att jag var duktig iaf. När jag hade klivit upp på em gick jag ut och städade min smutsiga bil. Det är en otacksam årstid just nu, att ha en svart bil.

 

 

 

När jag hade klivit upp på em i lördags, var vi bort till en granne (som fyllde år under påsken) så vi uppvaktade honom i efterskott. Det var trevligt, surr och gofika. Kvällen rusade iväg och jag rullade iväg mot hospitalet direkt därifrån sen.

 

Söndag em/kväll hade vi vår sedvanliga läxkväll, och som vanligt fick vi sällskap av mattesnillet Maja, ha ha ha

Hon ska lägga sig över hela matteboken, helst.

 

 

Det är matteprov på G i veckan som kommer, så Rasse är en aning stressad över det.

 

Det vart en paus i skrivandet.... sorry. Det har hunnit övergått till en ny vecka och jag vakade av på tisdagmorgon. 

Skönt. Det har gått bra, vi har haft bra nätter och jag har sovit bra på dagarna så jag ska inte klaga alls   men det är ändå skönt när det är gjort. 

Både mån - tis har vi suttit och varvat lite matte och lite spanska omvartannat ( det var visst prov på G i det också ) sen kröp det fram att han har ett NO prov därpå också. Bha.... 

Ja ja, det får vi ta sen. 

Han fick hoppa över simmet iaf, för blandat med spanska och ekvationerna, höll jag på att städa för fullt, ha ha ha.

Nja, det mesta hade jag hunnit gjort när han var på skolan faktiskt, men det var lite speciellt, för vi väntade in finbesök på kvällen. Storebror Christoffer har kommit hem på besök och ska stanna en vecka   .

Något som vi sett framemot såklart. Rasse och jag gjorde i ordning extra god kvällsfika, kvällen till ära. Räkmackor ska det va, när brorsan kommer  . 

 

 

 

Det ska bli roligt att få rå om honom lite. Tanken var i början att han skulle ha kommit hem i påsk men det gick inte. Det är desamma.... vi får ju rå om honom nu istället    .

 

Vi har en del roligheter på G i veckan, men det får jag väl spara tills nästa gång. Idag blir det iaf lite jox vi ska göra inne i stan, sen ska Chrisse iväg på hockeykväll med gamla kompisar. Vi ska på Heros ungdomsträning ikväll + lite plugg lär det väl bli . 

 

Ha de gott så länge, kram Annso 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards