Direktlänk till inlägg 24 maj 2022

inneprojekt

Av Pierre - 24 maj 2022 08:06

Hallå

Det är en fin morgon, solen skiner och de lovar upp mot 20 grader varmt, härligt   . Våren går fort fram nu, träd, gräsmattor, rabatter blommar upp. 

I veckan har jag väl inte ägnat tid åt "trädgårdsjobb" eller utejobb direkt, fast det står näst på tur, på "att göra listan". Ska sanningen fram har jag mest jobbat och putsat fönster faktiskt (det stod också på "att göra listan") så.. jag är rätt nöjd nu, att jag betat av fönsterputsning. Inte det roligaste jag vet, fast jag hade ju gott sällskap när jag höll på   .

 

   

 Maja var inte direkt intresserad av vad jag höll på med   .

 

Ja... hur har veckan i övrigt varit då.... 

Var som sagt ledig i början av veckan, sen hade jag 5 nätter med helgjobb. Ledigheten gick mest åt till "fönsterputsning" bha... bara att putsa glaspartier ute på altanen tar en hel dag..... sen blir det ju inte bättre av att grannen ropar ner mig på kaffe när jag höll på     självklart slänger jag putstrasan åt sidan, ha ha ha

I övrigt var jag taxi till träning och det här vanliga vardagssysslorna som är.

 

På onsdagskväll gick jag på natt, men innan var jag på teater minsann   . Kidsen har läst om gamla testamentet på skolan och gjort en pjäs "Berättelsen om Josef" så självklart måste man titta på sonens skådespelartalanger, ha ha ha , nja skämtosides .... jag känner min pojk, han är inte bekväm i dessa sammanhang. Han var nervös att uppträda inför publik, först övriga skolan sen föräldrarna på kvällen, men samtidigt verkar de  haft väldigt roligt och det är ju huvudsaken.

 

   

 

Sen jobbade jag till mån. morgon. När jag har vaknat på eftermidagarna har jag tagit ett fönster då och då, Vips så var alla gjorda, perfekt   . 

Medans jag har jobbat/sovit i helgen, har min make varit på 60 årskalas. Grattis Grattis Mats   hade gärna hängt med, om jag var ledig, gubben fick duga   . Istället var jag ute på cykeltur med sonen på em/kvällen innan det var dax för ännu ett nattpass. Det var verkligen kanonväder. Vi var och latjade runt på cykelbanorna som de gjort i skogen. Tycker det är minst lika roligt som han, även om det tar tvärnit för mig i mellanåt p.g.a att jag har en cykel från stenåldern. Rasse har ganska roligt åt mig, för honom är det inga problem med sin "fatbike", såklart. 

 

           

 

Styret hamnade i magen mer än 1 gång, kan jag säga men.... skoj hade vi iaf, tills det var dax att cykla hem och hoppa i duschen innan hospitalet. 

 

I övrigt har vi i stort sett blivit klar med hallen (förutom taklister) men det kommer väl snart.... hoppas jag. 

Lovade ta bild....

 

   

 

Skulle såklart haft en före och efter bild, men tidigare hade vi trätak och trälister (som vi målat nu) väggarna är målade + fondväggen är ny. Tidigare hade vi en skrubb/förråd in där byrån står, den är helt bortriven nu, golvet är nytt och Mogge har lagt golvvärme. Golvlampan är gammal faktiskt (från Mogges farmor). Den har stått ute i boden i typ 20 år och vi har varit på väg att slänga den flera gånger, men nu kom den till användning. Vi köpte en ny skärm, så blev den som ny   . Funderar på att köpa nån slags sittbänk där vid fondväggen. Får väl se om jag dyker på nått som passar, rätt vad det är så, tillsvidare får pallen duga. 

Just nu känns det så skönt att vi är klar. Tanken i början var ju bara att göra en "lätt fuskrenovering" med färg och tapet men... det blev så mycket mer, som jag i.o.f är glad över nu.

 

Vakade som sagt av måndag och sov på fm. Mogge passade på att röja i garaget och fyllde på släpvagnen med skräp (mer skräp) det blir ju en del efter renovering och städ i förråd och garage. Det blev en utflykt till återvinningsstation, känns som ett bra avslut på projektet, att få slänga allt skräp   .

 

Ja...har ju också hunnit varit en sväng i S-vall igen för samtal med bröstkirurgen, fått operationstid och förberett allt som ska göras inför det. 

Vet inte vad jag ska säga, det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Får inget svar på biopsierna de tog tidigare, de kommer att skicka "knölen" på analys efter op. Väntetiden är 6-8 veckor innan svar på det, i sin tur. 

Vilken jäkla skitsommar.... 

Just nu snurrar tankar, på kanske oviktiga saker i sammanhanget egentligen. Hur blir det med jobbet, sjukskrivning, skolavslutningen, kiosken på risön, ha ha ha Ska ju jobba där för simklubben i den vevan, byggstart i Borgafjäll.....o.s.v

Vet inte hur det blir med allt, men jag har iaf ett datum att förhålla mig till, det är ju alltid en början   . 

 

Nä kära vänner, jag ska avrundar här, ha´de gott tills nästa gång, kram Annso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards