Alla inlägg den 21 juni 2020

Av Pierre - 21 juni 2020 21:01

Halloj.

Här kommer ett livstecken från Sorte. 

Det har varit ganska fullt upp i veckan men... snart ska man väl hamna i "semestermode" hoppas jag.

Rasmus har varit med lite kompisar medans vi har jobbat. Gick av efter 5 nätter på torsdagsmorgon. Inte klokt... jag har semester Tjoho.... 

 

 

 

Good bye, hej då, på ett tag !

 

Underbar känsla... men tänk så fel man kan ha.... vad jag inte visste då, var att jag skulle vara tillbaka 2 dagar senare. Hade nån sagt det till mig i det ögonblicket....så hade jag troligtvis svarat: 

- Skämtar du ? Aldrig i livet!! Ha ha ha.

 

Jag sov iaf på fm, på em åkte Rasse och jag in till stan för att göra div. ärenden innan midsommar. Ex. vart det ett frisörbesök för sonen, ett studiebesök på systembolaget m.m m.m

På kvällen hade jag lovat sonen att vi skulle ta ett kvällsdopp, det var såå varmt. 

Mogge hängde med oss   mysigt.

 

 

 

Fredag då, Midsommarafton.

SOV läänge... hade några timmars sömn att ta igen. Efter det var jag piggelin    så pigg att jag satte igång och färgade håret. Det var läängesen jag gjorde det. Har nu dolt lite gråa hårstrån iaf.  Sen hjälptes vi år att fixa och trixa lite inför midsommaraftonen. Vi åkte och fixade björkar att klä in bron med, plockade blommor, dukade och fixade på altanen. På em dök lillsyrran med sambo upp. Har väntat och längtat   . 

 

Ja.. i vanliga fall skulle vi förmodligen varit på midsommarfirandet på "Riffen" denna dag. Mogge brukar hjälpa till och ha hand om skyttet, men eftersom allt är inställt.... blev det en kväll hemma med nära och kära, inte så dumt heller.

 

           

Avslutade med häng i bubblet... klagar inte   .

 

Midsommardagen, en lugn och skön dag hemmavid i solen. Storsyrran slöt upp med oss och vi fortsatte midsommarfirandet...

Vattenkrig med moster var skitkul   

 

     

 

Sonen fick lite hjälp med ett av sina "sommarjobb" här hemma... kasta in ved. Det gick som tjohejsan för rätt vad det är, står både Mogge och Mackan och lastar ved också....... ja Rasse klagade inte, fortare gick det ju för honom. All ved är i boden nu, skönt - check på den !!

Och mera mat....

 

     

 

Vips... så befann jag mig här....

 

 

 

Jag visste i bakhuvudet att det var på G. Från sillbordet hoppade jag in i utrustningen på Iva. Kunde inte säga nej i nödsituation. Vem tusan ska de ringa i Solle en midsommarhelgnatt ?? Det kryllar inte av Ivasyrror här precis. 

Ja... detta coronavirus skiter fullständigt i att det är sommar, sol och midsommar.... kom ihåg det gott folk !! 

Nu gör jag ett nytt försök att gå på semester   

 

Efter att ha sovit på söndag fm. packade vi badväskorna och hade en mysig em. med sol och bad iaf.....

 

       

 

Det blev en bra dag, trots avbrott i ledigheten. 

 

Måndag (idag) ....blev en "hemtjänstdag". Hade bokat klipptid åt mor på fm. Ja, det är inget som är gjort på en grisblink kan jag säga. Vi måste såklart skjutsa henne dit, hjälpa henne över till frisörstolen, sitta och vänta....

 

   

I väntan på att mor ska bli fin   

 

Sen hjälpa henne tillbaka. Passade på att handla åt henne också m.m m.m det tog mest hela dan faktiskt. 

Under tiden var Rasmus med Marcus och spelade minigolf i värmen. Min kära make jobbar tyvär. Han har valt att ha lite spridda skurar av sin semester i sommar. Ni vet... det måste sparas dagar till älgjakt i höst   . 

 

Nja... har väl inte så mycket mer att berätta. Veckans väder ser ut att bli fortsatt väldigt fint, typ 27 - 31 grader varmt, hoppas att vi kan njuta b.l.a av lite sköna baddagar och må gott med mina nära och kära på besök. 

Ha de gott alla där ute i sommarSvergie   Kram Annso

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards