Alla inlägg den 10 mars 2020

Av Pierre - 10 mars 2020 14:56

God eftermiddag.... är nyvaken i skrivandets stund, ser ut som om jag sovit bort en solig och fin dag   . 

 

Ja.... sist jag skrev, var vi mitt upp i sportlov. Tror sonen hade ett bra lov ändå. Vi var ju upp till Borga över helgen, sen jobbade jag mitt över veckan, därefter vart jag ledig igen. 

Tycker vi utnyttjade dagarna rätt väl ändå. Torsdag var en halvmulen dag, efter lite om och men, slutade det med att jag och Rasse åkte på stan. Jag hade lovat honom att jag skulle bjuda på Thaibuffe till lunch. Vi åt så sushin stod ut genom öronen på oss, ha ha ha, så gott och vi var i princip mätt resten av dagen   .

Efter det, åkte vi och badade på badhuset. Ovanligt att vara där bara för att "busbada", ingen träning. 

 

       

 

Det vart några timmar, tills sonen kände sig nöjd och hans mamma var ganska mör och trött efteråt.

När vi kom hem, hade vi besök av Sacharias. Alltid mysigt när storpojkarna kommer hem. Det vart såklart fika och surr med honom. 

Fredag... var en fantastisk dag. Blåkupa på himlen och strålande sol   . Den tillbringade vi i slalombacken. Ja... kan väl bara säga att vi hade en toppendag på alla sätt.

 

         

 

Det bästa för min del, var att jag hyrde utrustning av ren lättja egentligen. jag ides inte grävt fram mina egna grejer i förrådet och garaget. Otroligt nog, fick jag inte kramp i mina fötter ( som jag får i mina egna pjäxor). Jag höll ut och åkte lika länge som sonen   . Slutkontentan = Jag måste upp i storlek. Det får bli nästa års huvudvärk men nu vet jag iaf vad som passar, det var nog nån mening med att vara bekäm och hyra ändå.

 

Lördag... var en lika fantastisk dag som fredag, härligt vår/vinter väder. Jag ville vara på hemmaplan denna dag och så blev det. Vi var ute i solen iaf.

Både i pulkbacken och i skidspåret, eller skidspåret ska jag väl inte skriva. Vi åkte längdskidor i skoterspår men det gick lika bra. Vi har det så förspänt att vår granne brukar dra skidspår bara här utanför, över lägdorna. I år har det varit så isigt och konstigt väder så det har inte blivit nått skidspår, grejerna har frysit fast    men det gick bra med skoterspår också.

 

           

Lite svettig vart vi allt   .

 

Efteråt lyxade vi till det och hoppade i bubbelbadet....

Ja, sämre kan man ha faktiskt   .

 

     

Ja... vi hade publik medans vi badade   Maja klättrade upp i fågelmatställningen och tittade på oss, som om vi inte var riktigt klok, ha ha ha. Det kanske vi inte är heller   

 

Efter bubblet gjorde vi oss i ordning, för vi hade blivit bjuden till Peter och Carina på tacos och "mellomys" med dem. Det var ett tag sen vi träffades, så det såg vi framemot. Vi hade en trevlig kväll iaf med god mat, mycket tok, skratt och surr. 

 

 

Har inte hängt med i melodifestivalen i år, så jag hade ingen koll på artister m.m men låten som vann, var bra tycker jag. Sjunga kan de verkligen "The mamas", vilka pipor. 

Vi får väl se hur det går i stora Schlagerfesten i maj   . Då är det iaf vår tur att bjuda tillbaka, en kul tradition som vi kört i flera år med undantag om jag jobbat. Svenska mello = Tacos hos Carina och Peter, stora finalen i maj = grillat hos oss. Lite "nördig" är vi allt, ha ha ha

Lördagen vart iaf en toppendag.

 

Söndag, gråväder och blåsigt, en perfekt dag för städdag. Det var välbehövligt, då vi mest varit ute på roligheter och dessimellan jobbat. Rasmus hade kompisbesök, Mogge fixade och trixade med sovrumsrenoveringen och jag sprang runt med skurkäppen   . På kvällen åkte Mogge och Rasse och spelade Badminton, jag själv gick och la mig, eftersom det var dax att börja jobba igen för mig. Åkte dessutom lite tidigare för att hämta post och vattna blommor i mors gamla lägenhet, innan nattjobb. 

Har sen dess jobbat och gör fortfarande i skrivandets stund. Sportlovet är slut och alla är tillbaka till vardagen igen. 

 

Har iaf hunnit varit 2 svängar till min mor och fixar och trixat, i början av veckan, innan nattpass.

Rasse har simtränat, då passade jag på att stöka bort mathandling under tiden, både till mor och till oss själva. 

Det är väl vad jag hunnit gjort hittills denna vecka. 

 

Rasmus kom hem från skolan och var besviken, för skolan skulle visst på teater på fredag men det har blivit inställt p.g.a "corona". Trist för dem, men jag förstår såklart varför. Vi har haft lite snack hemma om detta. Det är faktiskt Rasmus själv som frågat och har funderingar kring Corona.

Jag vet inte vad jag ska säga egentligen. Jag är kluven ang. detta. Man blir fullkomligt bombaderad i olika media varje dag. Jag försöker vara källkritisk iaf, varifrån kommer informationen ? 

Klart att man själv känner en viss oro, men håller mig lugn i båten... än så länge iaf. Tror att hysterin som blivit ang. detta, kan i säg, bli farlig. 

Vi får väl se hur allt utvecklar sig. Hörde på radion idag att Italiens intensivvård är i total kaos, de nödropar efter personal..... 

I det läget vill man inte hamna. Ja ja..... vi får helt enkelt avvakta och se vad som händer.

 

Det var väl vad jag hade för denna gång, ha de gott vänner tills nästa gång..... Kram Annso   . 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards