Alla inlägg den 2 september 2019

Av Pierre - 2 september 2019 16:44

Hallå där...

Dax igen att printa ner några rader. Har inte varit så flitig med mobilkameran men... å andra sidan har det varit en ganska händelselös vecka oxså   vilket det är såklart ibland. 

Om jag ska ta vid, där jag slutade sist, så var det tisdag. Minns jag rätt, så var det en riktig slö och slappdag. Jag fick inte mycket gjort, men man behöver sånna dagar också. De är "få räknade" i mitt liv just nu   .

På em/kvällen åkte vi iaf på uppstart av simningen. 

 

 

 

Då var vi här igen....

 

I övrigt har jag betat av 5 nattpass i veckan, därav en ganska händelselös vecka. Man försöker ser till att hålla vardagen flytande, i stort sett. 

Förutom simning har det varit fotboll också. Egentligen har karaten kört igång med, men vi väntar med den, tills fotbollen är över. Träning och matchdagar krockar med karaten. Det blir för mycket att åka på 3 grejer samtidigt. Det är nog mycket med 2 grejer tycker jag, att få ihop det med tider, transporter, jobb och hämtning, speciellt när man bor en bit utanför stan.

Det känns väldigt enkelt och lyxigt att fotbollsträningen är "hemma" på byn. Det tar 5 min att åka på träning.... då hinner man lyxa till det efteråt. Såhär gött kan man må en onsdagkväll efter fotboll  .

 

 

 

Ja... gubben har man inte sett mycket av, dagarna innan älgjakt. Han har varit på skjutbanan, röjt älgpass, möte och middag med jaktlaget o.s.v 

När jag vakade av, höll han på att packa som en tok. Det blev i princip bara, hej och hejdå. 

Jag var en så god hustru, att jag faktiskt förberedde mat under helgen till jaktveckan. Tänkte i mitt stilla sinne, att det är det väl värt, när han kommer hem och fyller upp frysen   . 

 

Ja.. vad har jag gjort då, när jag blev "jaktänka". Det första vi gjorde när han åkte var... att börja möblera om på Rasses rum. Det behövdes ändå städas. Rasse var med på noterna och hjälpte till. Han var mest nervös för att jag skulle klanta till det, när vi flyttade tv n och Xbox en.... men nejdå, det vart riktigt bra. Hans lilla rum vart mycket större, tror han vart väldigt nöjd själv   en perfekt sysselsättning på "vridatillbakapådygnetdagen"  

Sen blev det nått gott till kvällsfika. Hade en del keso i kylskåpet, som inte blivit uppätet. Hmm... ostkaka. Enkelt att göra med keso och gott med hjortronsylt till.

 

 

 

Igår gjorde jag stan och var till mor medans Rasmus var på skolan. Köpte med mig lite ljung hem. Mina blommor på bron börjar se ledsen ut, så jag roade mig på em, med att tömma några krukor och göra lite höstfint.

Ibland flödar kreativiteten........ en rolig svampkruka fick jag till, på bordet. Få se hur länge den får vara ifred för Maja sötnos eller fåglar. När tid finnes, kan jag tycka det är ganska kul att plocka fram min barnsliga sida   . 

 

   

 

Ja... hösten är här. Våra rönnbärsträd blommar som aldrig förr.....

 

 

 

Vart försvann denna sommar ? Tycker den gick så fort. Det var så mycket jag skulle vilja ha hunnit med, som vanligt. Tänker jag efter, har vi ändå gjort det mesta, som vi hade på "attgöraisommarlistan".

 

Funktionärsutbildning för mig och simtävling för Rasse...

 

     

 

En härlig semester i Kroatien.... 

 

   

 

Vandrat i Höga kusten med Christoffer och lilla si, såklart   .....

 

     

 

Gjort klart med försäljning av sommarstugan och blivit ägare uppe i Borgafjäll istället....

 

 

   

 

Påbörjat målning av huset, ej klart än, men på G med det som vi tänkt göra i år....

 

 

 

Lite sol och baddagar med Rasmus....

 

     

 

Fiskat....

 

 

 

Tittat på Diggiloo med si....

 

 

 

Tältat med lilla sonen.....

 

   

 

Klagar inte, vi har haft en bra sommar. Jag gillar hösten. fina höstdagar kan vara fantastiska, fast å andra sidan är det en riktig skithöst med regn och rusk, är det inte lika fantastiskt. 

 

Nä gott folk, nu har jag inte tid att sitta här längre. det blir fortsatt trädgårdsskötsel idag, tömma lite fler krukor, plocka in från trädgårdslandet och göra i ordning där inför hösten/vintern. Ikväll sitter jag på badhuset igen och hejjar på min simmande son. 

 

Hittade en gammal bild från 2015, när Rasmus hade vattenkoppor... ha ha ha jisses hur han såg ut, och va liten han var   

 

   

 

Hej Svejs fr Annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards