Direktlänk till inlägg 19 november 2019

Vi firar

Av Pierre - 19 november 2019 14:47

Go dag.

Är precis nyvaken, när andra håller på att avsluta sin dag   . har jobbat nr 1 av 3. Rasmus är strax på ingående fr skolan så jag hinner inte sitta här och slöa så länge. Det är tisdag idag, vilket innebär läxläsning, tidig middag och simträning, sen åker jag direkt därifrån till nattjobb, dagen är utstakad.

 

Ja... vad har hänt här i veckan då ?

Vakade av på måndagen, var ledig tis. jobbade ett kvälls + dagpass ons och torsdag, ledig fredag, krissituation lördag så jag var ut och jobbade en extranatt, ledig söndag och gick på mina ordinarie nätter igår. Sammanlagt en ganska "hattig" vecka, där min "lediga dag" går åt till att vrida tillbaka på dygnet flera gånger, men men .... ibland blir det så. Förutom jobb, har det varit fullt upp med det vardagliga, som det brukar för mig. Läxläsning, träningar, hemtjänstuppdrag åt min mor. Varit iväg i 2 omgångar i veckan till henne p.g.a att hon oxså hade fotvård, en av gångerna. Det ser väldigt härligt ut, liite avis blir man   . Erbjöd mig att måla hennes naglar sen, det ville hon och vart så glad "över så lite" kan man tycka. Det där "lilla" kan betyda så mycket ibland. Det sorgliga är, att det är så sällan jag hinner göra "det där lilla extra". Mina besök handlar för det mesta om ärenden hit och dit, fixa med papper, mathandling, fixa tvätt och praktiska saker i hemmet som hon inte klarar av längre och som inte hemtjänsten gör. I en "drömvärld" skulle jag vilja ha mer kvalitets tid med henne men... så ser inte verkligheten ut tyvärr. Iaf försöker jag göra så gott jag kan, med den tid jag har. 

 

Fredag, var dagen D, ha ha.... som sonen har längtat....

Hipp Hipp Hurra på din stora dag   .

Han var orolig att vi skulle glömma bort att väcka honom med frukost, paket och sång.... Knappast    Det är klart att mamma mu fixar...

 

   

 

På kvällen hade vi "vuxenkalas". Tusen tack för alla fina presenter, hade en son som somnade väldigt nöjd på kvällen   .

 

     

 

Lördag, klev vi upp tidigt för vi skulle på badresa till paradisbadet i Ö-vik. Det är något som idrottsföreningen här i byn gör varje år. De ordnar buss och inträde till alla aktiva barn/familjer. En mycket uppskattad aktivitet av alla såklart. Bussen var full + en del åkte egna bilar. Jättekul för kidsen som ni förstår, att få en baddag med alla kompisar, stora som små 

Vi badade, badade och badade....

 

   

 

På resan hem, passade jag på att sova. Ja jag somnade faktiskt som en stock där bak i bussen, trots allt ståhej runtomkring, det vart iaf 1½ timme. Annso hade naturligtvis lovat att gå ut och jobba extra den natten   . 

Hann i princip bara hem och vända egentligen. 

Var tvungen att ta en bild på morgonen, när jag skulle hem. Det hade toksnöat under natten. Tack och lov var riksvägen plogad iaf, men inte småvägarna. Fick lite julkänsla.... eller så var det sömnbristen   . En översnöad volvo är väl inte så upphetsande att titta på annars.

 

 

 

Synd att det i skrivandets stund har blivit + grader och regnat, så det fina vinterlanskapet har förvandlats till is och halka istället, så trist.

 

Söndag, sov jag då fram till ca 12.30 Rasse satt och väntade på mig.... ännu en spännande dag denna helg. Vi hade bestämt att inte ha "barnkalas" istället skulle han få bjuda de närmsta kompisarna från klassen, på tacos och spelkväll. Det var lite oklart när vi skulle kunna boka in denna spelkväll, för ända fram tills i tisdags var tanken att vi skulle flytta åt mor denna dag ( p.g.a stambyte). Men som jag skrev förra gången, blev det framskjutet till Januari. Därför blev det bestämt i elfte timmen att sonen skulle få ha sin spelkväll istället för flytt   . 

 

Rasse fick städa sitt rum medans jag fixade tacos. Tror aldrig det gått så enkelt och fort nångång för sonen att städa   . Mogge dök upp där på em, efter att ha hjälp Sacharias under dagen. Han fick flytta och koppla upp Xboxen i tvrummet, så kidsen fick ha "stortvn" och soffan. Rasmus var så förväntansfull må ni tro.

4 glada och spelsugna grabbar knackade på med Xboxdosor och paket. Tror de hade en toppen em/kväll, ingen ville hem, ha ha ha .

 

 

 

 Lite twister vart det oxså.... med tok och skratt   

 

   

Spelnördarna   blundade för att det var popcorn och godispapper här och var.... lugn Annso, det går att dammsuga upp efteråt !!

Man kan väl säga att helgen varit toppen på många sätt för vår son. födelsedag, badresa och spelkväll, som visade sig bli en lyckad ide, istället för kalas. 10 år.... han börjar bli stor nu, vår lilla gosse   .

 

Veckan handlade också om sjukdom här i huset. Mogge var förkyld och hade feber. Han har legat utslagen på soffan några dagar. Rasse har mått lite si sådär under helgen faktiskt. Helt fel helg att bli sjuk på, för honom ha ha ha. Han har haft ont i halsen och varit "grötig" av och till, sen har det inte brytit ut och blivit något mer av det. Tror han hade "gått över lik" för att ändå genomföra badresa och spelkvällen med kompisarna.... sjuk eller inte. Jag själv har klarat mig..... men det var ju inte många veckor sen, jag var dunderförkyld. Förhoppningsvis blir det inget mer för denna gång, i vårt hem. 

 

Ja...vi är ju redan en bit in i nästa vecka. Har ju som sagt, gått på mina ordinarie nätter nu. Vardagen rullar på i samma hjulspår....

Nä gott folk...... nu har jag inte tid med er längre. Middag ska fixas och Rasse ska stå färdig vid bassängkant kl 17.30 för simträning   . 

Ha´de.... kram Annso

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards