Alla inlägg den 10 augusti 2014

Av Pierre - 10 augusti 2014 18:21

Det känns tomt och sorligt..... ytterligare ett pojkrum ekar tomt hos familjen Pierre/ Sehlstedt.

Nu var det Christoffers tur, han har slut på semestern och har åkt tillbaka till Stockholm, där han ska dela lägenhet med 2 andra Reselegrabbar.

 

I veckan har jag hjälpt han att rensa och "flyttpacka" mest kläder och andra prylar. Det är en fullt möblerad lägenhet så han kan inte ta med sig så mycket dit, sen får han plocka med sig lite prylar då och då, när han kommer hem.

 

Denna vecka har jag mest jobbat + jobbarhelg så det känns som om jag inte har så mycket spännande att berätta.

När jag haft en ledig stund över, har jag och Rasmus åkt iväg och badat eller hjälpt Chrisse med flyttpackning.

Här var vi i Selsjön i måndagskväll iaf.....

 

Det var så varmt och otroligt varmt i vattnet, härligt :)

Rasmus har börjat på förskolan denna vecka och det märks att han inte är van än, ha ha ha

Så här trött var han i början av veckan, när jag hade hämtat hem honom och han satt och väntade på middan....

   

lillgubben ;)

Jag fick kaffebesök i veckan som var, av Peter och Carina, och jag fick faktiskt en present av dom, jag vart verkligen överraskad :)

Vi har hjälpt dom lite och jag väntar mig verkligen inte nått tillbaka så.

Jag skrattade när jag öppnade, för jag fick en.....

 

Hon vet hur mycket jag HATAR att putsa fönster, kanske denna gör det lite roligare (?) Jag ska helt klart prova den i höst ;) Snälla goa Carina :)

 

I Torsdags var jag en sväng till Helgum och grattade "kusinen" Emilie på 18 årsdagen. Inte klokt vad åren går, när barnen runt omkring en börjar bli vuxen, så inser man att man kanske inte själv är så ung längre......som jag tror själv.....tåls att tänka på, fast jag känner mig ung fortfarande ;)

Jag var faktiskt med när Emilie föddes, så jag brukar säga att jag vet hur det känns att både bli mamma och pappa, det är häftigt faktiskt !

 

Åskovädren har avlöst varann i veckan p.g.a värmen. I fredagskväll var jag bara tvungen att gå ut på bron och fota himlen.....

   

Blixtrar och dunder på G.......Det var ett riktigt skådespel på himlen, sen vart det tvärmörkt, störtskurar, åska och blixt så vi fick dra ut alla kontakter i huset.

 

Som sagt har jag haft jobbarhelg, i dag (söndag) har jag jobbat 06.45 - 15.00 Känner mig ganska trött men jag har inte slängt mig i soffan direkt.

Jag har hjälpt Mogge att kapa och sätta upp hängrännor vid soldäcket efter jobbet, sen är ju lilleman ganska mammasjuk när jag har jobbat så, jag har kastat pil med lillen oxså ;)

 

Fast det är nån som fuskar......

 

Jag tror minnsann att vi har lite tomater på G, skoj :)

 

 

Skulle behöva ägna lite tid åt min trädgård, men det ser kört ut även denna vecka (suck) jag går på natten direkt imorgon, fram till fredagsmorgon sen är vi borta över helgen.....

Hemhjälp sökes......  

Nä hörrni, nu ska Rasmus få kvällsfika och så ska jag tvinga in honom i duschen, sen ska jag själv ta en låååång dusch. Kram på er från Annso

 



Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards