Direktlänk till inlägg 27 oktober 2014

trött och seg

Av Pierre - 27 oktober 2014 00:51

Då var det gjort... 60 timmars arbete eller 61 om man ska vara exakt, eftersom i lördagsnatt fick vi jobba en timme extra, då vi gick över till vintertid ;)

Känner mig som en disktrasa men vem orkar lyssna på mitt gnäll..... ska toksova ikväll/natt, så känns allt mycket bättre imorgon.

mån - tisdag var jag ledig. Gjorde lite ärenden på stan, lunchade med syrran, var på "bibblan" med Rasmus och en  cykeltur hann vi med till badplatsen och tog med lite gofika, det tycker lilleman är så mysigt :) måste passa på, för snart är det slut på det, vintern knackar på dörren. Det har faktiskt snöat några ggr redan, men det är inget som ligger kvar än så länge. 

       

Annars har vi bara varit hemmavid, Rasmus var ju halvförkyld som hängde sig kvar några extra dagar, men nu är han piggelin, lagomt till mamma börjar jobba igen.


Helt apropå så ringde stora sonen och meddelade att han kommer hem med nattåget (i onsdags)

Jahapp..... han skulle komma hem några dagar under novemberlovet var det sagt men.... ändrade planer.

Obra för mamma Annso, som är metodisk och vill planera, ha ha ha, närå skämtosides...

Det som egentligen var obra, var att jag klev precis på mina 6 nattpass, så....kontentan blev att vi inte hann träffas speciellt mycket, jag jobbade och sov mest, trist :(

Iallafullafall så åkte han på beredskap hela nästa vecka p.g.a det som har hänt i Stockholms skärgård, så därav denna blixtvisit i veckan.


En annan "obra" sak var, att jag hade planerat att uppvakta honom på födelsedagen i förskott när han
skulle komma hem nästa vecka, men det "sket sig" nu. Vi får uppvakta honom i efterskott istället eller när han nu kommer hem nästa gång, det vet man aldrig.

Annars har veckan löpt på med jobb, hämtning på förskolan, middag, barngympa, besök på kyrkans barnverksamhet "smyrna" och vanliga vardagssysslor.

 


Inte mycket till helgfirande för mig, har som sagt jobbat och sovit, medans Mogge och Rasmus var på badhuset hela lördan och på söndan klev jag faktiskt upp och gick ut och hjälpte Mogge att montera ner hundgården.

Något som jag dragit mig för, lite ångestframkallande....för jag vill inte, men samtidigt tycker jag det är hemskt att se hundgården stå tom varje dag   

Vi hade bestämt att göra det innan snön kommer, så det är verkligen dax.

 

Rasmus var med oss såklart och det var vilda ordväxlingar mellan oss. Han var uppriktigt arg på oss, att vi ska ta bort hundgården.

- Här bor ju Jericho

- Ja men han är ju i hundhimlen

- men då tycker jag han ska komma tillbaka.....och pappa du får flytta till Wille i stället (Wille är grannhunden) va han nu fick det i från ?

Ja, sådär skällde han på oss mest hela tiden ;)

Hundkojan är så sunkig, den kommer att hamnar på soptippen, men stolparna, dörren och nätet är jättefint.

En arbetskompis till mogge ska bygga hundgård, så hon ville ha det. Vi har en hel stor "rulle" med nät dessutom  hon kan bygga en hundgård stor som en fotbollsplan om hon vill, ha ha ha

Lite vemodigt känns det iaf, till sommaren ska vi så gräsmatta där och en liten blomrabatt, det får bli jerkas lilla minneslund   .

Chrisse har mest varit med sin Jenny i helgen och i söndags skjutsade Mogge honom till Stockholmsbussen medans jag låg och sov.

 

Ja, roligare än så, vart inte denna vecka.

Idag gäller det bara att hålla sig vaken och sysselsatt, så att jag kan stupa i säng ikväll ;)

Ska dra dammsugaren en sväng genom huset, åka in till syrran en stund och handla lite, för imorgon får jag finbesök från Göteborg, det ska bli roligt. En barndomsvän kommer på besök med sina barn, de är uppe här på besök under novemberlovet. Tänkte jag skulle bjuda dom på lunch, så det känns som en lagom sysselsättning att förbereda lite.

 

Det var nog allt för denna gång.....Kram från Annso

 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards