Alla inlägg den 28 maj 2012

Av Pierre - 28 maj 2012 20:47

Grattis alla mammor på morsdag

 Dock en dag för sent men ...ändå.

Vilar mina ben i soffan efter en heldag på Birsta. Det vart en del smått och gott, inte allt vad jag hade tänkt mig men är glad över mina fynd ändå. viktigaste var att hitta skor åt Chrisse, det vart 3 par (finskor till studenten, löpar skor och en walkingsko) sen slank det med nya shorts och lite annat som han behövde. Själv blir man utan kläder i vanlig ordning...nja en turkos tunika hittade jag för halva priset faktiskt.

Det har varit en bra dag, lagomt med folk, mycket jag vill ha (som alltid) ingen stress och Chrisse var ovanligt nöjd och glad över att gå i affärer.

Veckan som gått började med mycket jobb. Morsan var barnvakt i onsdags eftersom både mogge och jag jobbade sent, då vart såklart lilleman sjuk (igen) förkyld och feber. Mogge var hemma från jobbet i tordags eftersom jag jobbade långdag 6.45-21.30 Jag kämpade mig igenom långdagen men kände att jag höll på att bli sjuk själv (igen) så typiskt. Fredag var det min tur att "vabba" han var dock feberfri, men otroligt snorig och hostig, det var inte läge för dagis. Iallafall så på em var det verkligen ombytta roller. Rasmus var pigg och jag låg i soffan och frossade, inte kul, men det gick, tack vare Disney Channel och spännande traktorfilmer på you tube som höll honom sysselsatt. Fredan sög verkligen, för ute var det + 27 grader och där låg man i soffan helt utslagen   


Som tur var gick det omsig på lördan, dock snorig som tusan, men kände mig piggare, däremot kom stackars mogge hem på fredagen sen och var minst lika snorig, snacka om att bacillerna spridder sig.

Tanken var att vi skulle åka till Farmor Lena och uppvakta henne på födelsedan/morsdan i lördags men vi fick skjuta upp det till en annan dag. 

Det har ju varit underbart väder hela helgen, lördag em var jag bara tvungen att vara ute lite i solen ändå. Jag rensade lite rabatter och Rasmus var villig att hjälpa till, han var så duktig och hjälpte mamma, efteråt hittade vi hans babybadbalja och den ville han bada i, ute....det fick han såklart och mamma annso fick en chans att sitta och ta igen sig i en solstol   i bland är livet bra härligt.

    

Han badade och badade och badade och ville aldrig kliva upp.......

 

 Han får knappt plats i den men ack så mysigt det var.......

Ja, jag har väl kanske redan berättat att jag lovade min kära schlagertokiga vän att om Sverige vinner så skulle jag följa med henne som sällskapsdam på ESC 2013.....och det gjorde hon ju.....vi höll på att garva ihjäl oss, mogge och Peter vart mer och mer nervös.....och dom tycker det ska bli SÅÅÅ kul att följa med, ho ho ho....

Ja.. dom skulle aldrig erkänna att det faktiskt vore kul. Vi har skojat om detta sen svenska melodifestivalen i februari med lite allvar såklart så...Jag håller vad jag lovar....Jag är gärna sällskapsdam när Carina uppfyller sin dröm  , nu gäller det att bevaka biljetter framöver.

Vad ska jag säga om söndan då, firade morsdag och blev firad, underbart väder, ledig och förkyldningar på bättringsvägen, kan nog inte bli bättre ;)

Efter allt firande fortsatte jag med lite trädgårdsarbete igen, rensade och gjorde fint i jordgubbslandet, känns bra, lite har jag ändå fått gjort trots ovälkommen förkyldning i helgen.

Ja och idag måndag, har jag som sagt shoppat loss på Birsta hela dan.

Ny vecka och nya möjligheter har börjat...är ledig imorgon, sen väntar jobb fram till söndag.

Det var väl allt för denna gång, nu blir det en kissrunda med jycken sen säger jag god natt till alla därute.

Puss o kram från Annso   

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards