Alla inlägg den 12 mars 2012

Av Pierre - 12 mars 2012 09:09

Jisses vad det stormar ute, jag vågar knappt titta ut på gården, antar att allt har blåst åt skogen, pulkor, spadar, krukor, granris, sopar, fågelmaten m.m m.m

Har haft några mysiga lediga dagar, tyckte jag var ledig såå länge, meeen vad fort det gick.

Nu är det måndag igen och jag ska iväg och jobba kvällen 14.30-21.30

Veckan som varit har varit sportlovsvecka, som sagt så har jag jobbat mest, var ledig 4 dar över helgen iaf.

Deppade förra veckan över att vi inte kom iväg till fjälls, men inte nu. Hörde att det var "skitväder" kräksnö och stormbyar så, vi missade inga godagar på fjället precis :) då känns det mycket bättre....

Lör-ons var jobbardagar. Torsdag oxså jobbardag, men hemma ;)

 Storstädade hela dan. Mattorna åkte ut, golven skurades, sprang med dammtrasan överallt, badrum och kök skurades från golv till tak och sovrummen fick sig en omgång, det tog hela dan i anspråk, chrisse var så snäll att han erbjöd sig att laga middag den dan, vilket jag var mycket tacksam för.

 Han är en hejare på att göra god köttfärssås min kära son, så han bjöd på spagetti och sin specialköttfärssås, mycket gott!!

Fredag, gjorde vi en massa ärenden på stan och storhandlade i vanlig ordning, var till mammsen en sväng och hon fick följa med och handla så hon slipper bära tungt och gå med sitt onda ben och höft. På kvällen slappade vi bara i soffan, kära Peter och Carina kom förbi så vi hade lite fredagsmys goa vänner   

Lördag, packade vi ryggsäcken och pulkor och åkte till Jan Gullik med Mats och Lotta och alla barn.

     

En rolig dag med pulkåkning och grillning, grillade för första gången pinnbröd, Rasmus tyckte det var jättegott, det har jag aldrig ätit förut men det var faktiskt ganska gott så jag får nog ta och göra det nästa gång. 

Gissa om Lilleman somnade gott i bilen efteråt ;)

Lördagkvällen var vi bjuden på taco och melodifestivalkväll hos Peter och Carina, mycket gott och trevligt.

Ja, får väl säga att rätt låt vann, hoppas att det går bra för henne i maj. Carina är en riktig schlagerfantast (mer än mig) vi har bestämt att, vinner Sverige så ska vi åka och kolla nästa år. Peter och Mogge jublade såklart över förslaget, ha ha ha

Det är klart att jag håller mitt löfte till Carina, vinner vi, så ska jag åka nästa år med henne, med eller utan karlar!

Söndag, en lugn hemmadag. vi spacklade väggarna i trappen, sen kunde vi inte göra mer där eftersom det måste torka, så vi gick ut med Rasmus. Surrade en stund med våra fina grannar och hamnade på kaffe hos dom.

Em hämtade jag hem chrisse som varit hos kompisar i helgen. De har nog haft kul, med bastukväll, skoter och bobbåkning, grillat och party natten lång, han var något trött när jag hämtade honom.

På kvällskvisten tog vi en långprommis med Jericho och Lilleman i barnvagnen, det var riktigt skönt ute,

 men något halkit! Vi gick Moforsen runt, en bra motionsrunda. Jerichogubben var ganska trött efteråt, han satt och sov vid dörren och höll på att tippa omkull flera gånger, det såg så roligt ut :)

 

Ja, det var väl veckans händelser. Veckans roligaste som jag inte berättat, är nog Rasmus kommentar i lördags

när vi var påväg till Peter och Carina och det stod älgar på vägen som sprang in i skogen. vi saktade in så Rasmus skulle få se dom, han tjoade att: DET ÄR ELEFANTER I SKOGEN!!!

vi skrattade gott hela kvällen åt det där, han pratar fortfarande om älgarna...eller elefanterna som han såg.

Nä nu ska jag göra mig lite lunch och göra mig iordning för ett arbetspass på hospitalet.

Ha de gott alla vänner kram från Annso Pannso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards