Alla inlägg den 6 mars 2012

Av Pierre - 6 mars 2012 21:25

Nog är vi lite bortskämd, tycker så synd om mig själv som jobbar under sportlovet, snyft. Inte blir det bättre av att det är strålande sol ute, vill så gärna upp till fjälls men men, det är bara att gilla läget. Vi har varit så bortskämnda med att vi alltid kunna åkt upp både sport och påsklov, ja eller när helst det passar oss. Detta är första året på länge vi inte åker upp faktiskt.

Denna vecka som varit har mest bestått i jobb + jobbhelg, känns som om jag mest har varit hemma och vänt. Det har gått bra, jag lär mig varje dag. När det varit hyfsat lugnt går det bra när det uppstår akuta situationer känner jag mig som ett "blåbär" fortfarande. Har fått känna på pulsen lite då vi hade 3 traumalarm inom loppet av 2 timmar, då är det bara att släppa allt annat men vi fixade det oxså, eller ja.. inte fixade vi det p.g.a mig precis ha ha ha utan p.g.a proffsiga arbetskollegor som varit med ett tag, tillslut skrattade vi....ja man får en viss galghumor mitt i allt elände  

Jag längtar tills jag är lika proffsig!

När jag ändå pratar jobb så ska min kära mogge lägga hantverksbyxorna på hyllan och ta på sig den "röda piketröjan" och börja på Shell, jag tror det kommer att passa honom som handen i handsken. ;)

Så den 15 mars så förväntar jag mig gratis kaffe på Shell och personlig service vid bensinpumpen när jag kommer och ska tanka ha ha ha   

Det kommer helt klart bli knivigt, för nu blir vi 2 som jobbar kvällar och helger. Jag har haft det ganska lättsamt då mogge alltid kunna anpassa sig efter mina arbetstider och ledigheter men nu blir det till att puzzla med schema för att få livet att gå ihop.

Det är såklart för och nackdelar med allt. Jag tycker det ska bli skönt att han kommer att jobba normalt året om för annars som hantverkare jobbar han oftast dygnet runt under sommaren och "döperiod" under vintern, inte kul, när jag tänker efter så har vi nog inte haft en "riktig" sommarsemesterledighet ihop, vad jag kan minnas.

Ja någon vinterfest i helgen vart det inte för mig, det var faktiskt lite synd att vi missade den, men nån måste ju ta hand om fyllskallar som ramlat oxså   

I mellan arbetspassen har vi i allafall hunnit varit på 19 årskalas i selsjön, våra goa vänner Peter och Carinas son fyllde år (Fredrik) som tillika är Chrisses kompis. jag har även varit till morsan idag efter jobbet och hållt hon sällskap hela kvällen då jag väntat in Chrisse som är i full gång att repetera till slutproduktionen. Ser verkligen fram emot och få se deras uppsättning v.12 på Hullsta gård. Har ju fått höra några låtar.....mamma Annso är stolt som en tupp!

En del övningskörning har vi oxså klämt in, för övrigt har det inte funnits tid till något annat just nu.

Ser fram emot en 4 dagars ledighet tors-söndag, då jag jobbat 3 helger på raken.

Planen är 1 städdag och 3 dagar att bara umgås med mogge och pojkarna   

Nä, roligare än så vart det inte denna gång, vi hörs alla vänner, kram från Annso

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards