Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Pierre - 20 juni 2011 14:02

Hej alla vänner, kl. är 14.00 - är relativt nyvaken, mår skit! känns som om man har en tennisboll i halsen, känner att jag tempar till o från. Det blir till att stanna hemma idag, har nog drabbats av dagissyndromet. Rasmus, har varit lite hängig i helgen så jag antar att bacillerna kommer från honom.

Jag kan nog räkna mina sjukdagar på händerna genom åren, det är väldigt sällan jag varit sjuk från jobbet, men nu har det hänt 2 gånger på raken. Småbarnsföräldrer kallas det visst ;)


jaha...vad har jag att berätta om veckan som varit...

måndags...hakade på "Zumba sommar" ute i det fria, på Ådalsbyn, jätte mysigt. Hade glömt bort hur jobbigt det faktiskt är, man är ju helt ur form alltså men ack så kul. Tyvärr kan jag ju inte gå idag igen då, med min onda hals men ser framemot nästa gång ;)

tisdag...kombinerade nytta med nöje. Hade en heldag med min mor i Umeå, har lovat henne att hänga med nån gång så det passade bra denna gång. Gjorde den jäkla TNCC examinationen klar, gick galant, skönt att slippa den, sen lunchade vi och gjorde stan. morsan var verkligen på shoppinghumör, jag blev verkligen brydd, ha ha

Jag själv köpte "bara" shorts och en solhatt åt Rasmus. på eftermiddan hälsade vi på släkt och vänner, det var en trevlig dag iallafall :)

Onsdag... storstädning i Sorte, hela dan. Rensade och städade sånt som man inte hunnit med under våren ex. rev ut allt i badrumskåpet, hur mycket skit kan man trycka in i ett badrumskåp alltså, rensade och städade pojkarnas rum, ja alla rum eftersom våran Jericho byter päls just nu så det var hundhår överallt.

torsdag...fortsatte på städtemat men i sommarstugan, min snälla syster följde med och passade lilleman under tiden. Jericho fick följa med och springa av sig i skogen, han gillar verkligen att vara där. Jag putsade och fejade och när lilleman somnade på em så hjälpte syrran mig att putsa fönstren i stugan, jag är så tacksam, för putsa fönster är det tråkigaste jag vet, inte för att det är så många fönster där men ändå, det är 5 stycken plus en glasaltan med 5 gigantiska fönster.

Vi avslutade dan med att jag bjöd på Thaimat i Näsåker som tack för hjälpen, så himla supergott, det var oxså en trevlig dag :)

fredag...städschemat fortsatte... mina köksgardiner som jag beställt kom med posten, fram med symaskinen och fålla om dom, putsade köksfönstren och gjorde sommarfint. Jag är ingen som byter gardiner stup i kvarten, är ganska ointresserad på det viset, byter typ 1 gång per år, till jul men nu var det dags att köpa ett par nya till köket, det vart ljust och fint iallafall :)

Åkte sen in till stan och gjorde en massa ärenden och fyllde på kylskåpet sen var det dags att kliva på nattskiften.

Har som sagt jobbat hela helgen, Rasmus har snorat rätt bra och tempade av och till så efter 3 nattpass vart det min tur. Skulle egentligen göra 6 nätter men jag blir hemma idag sen får vi se hur jag mår...

jag kan ju inte vara uppi nyopererade patienter och vara en tickande bacillbomb.

Har nervöst tänkt på min chrisse som varit på metal town hela helgen i Göteborg med 2 kompisar. vill inte verka orolig inför honom och ringa stup ikvarten men, ni förstår nog, 3 bondpojkar i storstan på festival med 25 000 deltagare, allt kan hända!! Men.. som vanligt är jag orolig i onödan, Chrisse klarar sig galant. pratade med honom igår och de verkade ha haft det roligt. Nu ska han sommarjobba 3 veckor till där nere innan han kommer hem, saknar honom såklart :(

Sacharias börjar sommarjobba efter midsommar, då ska han dela ut tidningen i sommar, tycker det är bra att de får jobba lite och inte gå hemma och slå dank när de är så stor, sen får vi se vad som händer, inte helt otroligt att Sacha flyttar, där det finns jobb, stanna i denna byhåla är ingen framtid för dem.

Han är duktig svetsare och är beredd att flytta på sig så det ska nog ordna sig för honom oxså, men jag har helt klart seperationsångest från pojkarna!!


Midsommar närmar sig med stormsteg... jisses jag hänger inte med i svängen...

hoppas på fint väder såklart men det verkade inte så lovande enligt väderprognosen, tråkit iså fall, men huvudsaken att man kan umgås med goa vänner och familj :)

Jaa.. det är väl vad som hänt här, i veckan har vi en del projekt som skall göras klar innan midsommar så vi har nog fullt upp, det är ju typiskt att man dragit på sig en förkyldning då, orken räcker inte riktigt till men... som de säger, det blir midsommar ialla fall.

Ha de gott mina vänner, kram från en "ond hals i sorte".


Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards