Alla inlägg den 17 januari 2011

Av Pierre - 17 januari 2011 19:15

Dags för en liten uppdatering igen....

Jag o Rasmus har haft fullt upp med inskolning på dagis hela veckan som varit, mogge har jobbat och haft flera politikermöten under veckan och storpojkarna har ju skolan såklart, vi har knappt sett röken av varandra.

På torsdan gick jag på och gjorde 3 nattpass så Rasmuskillen gjorde sin första riktiga dagisdag på fredan, det gick bra. Han orkar inte riktigt hänga med hela dan så han får sova 2 gånger, men han är ju inte så gammal än, en dag på dagis är ganska tufft.

De är så snälla och gulliga där, så det kommer att bli bra för Rasmus.

I fredags hände nått som är ganska komiskt nu efteråt, men det var inte kul just då, jag var oxtokig!!!

Vi har en "halvfärdig" trappskrubb som vi inte gjort något åt på många år, inget riktigt handtag i dörren och inte igenbyggd än. Jag var där inne för att ställa undan lådan med alla adventljusstakar och pang sa det, så smälldes dörren igen.

F...n , Rasmus låste in sin mamma i skrubben. Inget handtag innefrån, inget lyse och Rasmus struttade runt där utanför alldeles ensam och fattar ingenting.

Famlade i mörkret och försökte hitta något att skruva med, noll. Ja, tänkte jag ska jag va inlåst här tills någon kommer hem. Chrisse kommer med 16.45 bussen, nä aldrig... jag får slå in dörren.

Har ni slagit in en dörr på riktigt någongång?

På film räcker det med en knuff eller spark så är det klart, så enkelt är det inte... det tog 45 min för mig.

Under dessa 45 min hade mitt adrenalin pumpats till toppnivå, elak som ett bi och halvt grinfärdig när jag hörde att Rasmus började snyfta där utanför.

Flisor och brädor flög från lister och dörrkarmen och tillslut bröt jag upp dörren.

Oxtokig och lipande ringer jag till mogge och skriker att han kommer f..n inte hem förän han köpt med sig riktiga handtag!!! Jag svor vartannat ord jag sa tror jag, stackarn, allt var hans fel!

Innan jag åkte på jobbet kl. 20.00 på kvällen, var dörren lagad, dörrlist och karmen på plats och nya fina handtag på båda sidor!

Snabbt som tusan gick det hmm.....det verkar vara ett vinnande koncept.....jag kanske måste få psykbryt lite då o då :D

Sen i fredags går jag under namnet utbrytarkungen av mogge och chrisse, det tycker de är skitkul!

Gick av mina arbetspass på söndagsmorgon, sov halva dan såklart, sen ägnade jag mig åt de vanliga hushållsnära tjänsterna, laga mat, prommis med jericho, gosa med Rasmus och en massa tvätthantering. Chrisse skulle ha finkläder denna vecka på skolan, alltså vit skjorta och svart slips så det fick jag trolla fram lite snabbt.

De är ute på turne hela veckan runt om i länet och spelar på högstadieskolor.

Imorgonkväll spelar de även på hullstagård för allmänheten, jag är så ledsen att jag missar det, skulle så gärna vilja se honom men men....

Är i Umeå just nu och stannar till på torsdag, jag gillar Ume som stad, skulle faktiskt kunna tänka mig att bo här. Har lite bekanta och släkten här uppe,

fast....det är lugnt och skönt ute i Sorte (flin).

Ha de gott alla vänner och på återseende, Kram Annso

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards