Alla inlägg den 15 april 2024

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag

eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man undrar vad det är för fel   . 

Har hunnit dammsugit och tagit tag i dagens mission, att rensa bort vinterjackor, skor, pjäxor, hjälmar från hallen. Varit ut i boden och letat fram "vårskor, jackor" m.m Oj vad det blev luftigt och tomt i hallen helt plödsligt... skönt.

 

Ja... vad har jag att berätta om veckan då..... inget direkt spännande....

Var ledig i början av veckan sen har jag som sagt jobbat resten. Det var rätt fina dagar när jag var ledig, det var härligt. Jag chockade min make, att jag skulle tvätta och städa bilen... "plötsligt händer det"   

 

 

 

Det var välbehövligt och är ganska otacksamt egentligen denna årstid, man behöver ju bara rulla ut från gården så är bilen skitig igen typ......men betydligt trevligare när bilen är ren inuti iaf   .

Inte nog med det, när jag var klar med bilen fortsatte jag med altanen. Skurade utemöbler, dammsög och dammtorkade allt, var så nöjd med mig själv, tänk om jag hade denna energi varje dag. 

 Hade laddad för att chilla på altanen sista lediga dagen efter detta, men naturligtvis vart det kallt, snöblandad regn och t.o.m hagel... va tusan.... mitt altanhäng vart framskjutet till bättre väder. Ja ja.... städat vart det iaf.

Typiskt April.

 

     

Hoppas på många sköna dagar/kvällar här framöver   .

 

Efter det gick jag på nattpassen som sträckte sig över helgen också. Har väl inte så mycket att säga om det. Besökte mor en av kvällarna innan jobb, annars har det varit en del läxhjälp med sonen på kvällstid. Har under veckan blivit uppdaterad om periodiska systemet, ha ha ha, nja.... det var ett tag sen man tittade på den, typ när jag själv gick i grundskolan. Det komiska i allt är att, när gudmor Carina fick höra att vi höll på med det, så ville hon genast att vi skulle komma. "Periodiska systemet, men gud så roligt, det vill jag hjälpa till med"..... öh.... hon är inte som alla andra, hur kan man tycka det är "roligt" Va ? 

Men ingen är gladare än vi, Carina och Rasse har pluggat NO, det är verkligen lyx att ha en egen matte och NO lärare för sig själv. Han var nöjd efter provdagen iaf, det får vi tacka Carina för   sen var det även matteprov på G igen (i morgon faktiskt) så det blev också en "mattedate" på söndagkväll.

 

 

Här räknas det procenträkning, kämpa på....  . 

 

Förutom det, har jag sådd lite, inget jag brukar göra, men nu råkade jag ha några smultronpåsar så.... vi får väl se om det blir några plantor av det. Jag är ju ingen "trädgårdsnisse" direkt, men lite lagomt kan vara kul.

 

 

 

Därefter blev det ny vecka som sagt och dagens datum. Det ser ut som att det ska spricka upp och bli gott väder igen, kanske jag kan inviga altanen denna vecka istället   fixa lite ute, plocka bort vinterprylar, snöspadar, tömma ljung ur krukor o.s.v Ja vi får väl se....

Så mycket mer har jag inte att komma med denna vecka, ha´de gott tillsvidare, kram från Annso   .

 

 

 

 

 

 

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards