Direktlänk till inlägg 23 juli 2023

Små utflykter

Av Pierre - 23 juli 2023 21:59

Hallå

Har precis satt mig ner i soffan efter att ha skurat köket... bhaa... fick nått tokryck och tyckte det var smutsigt överallt. Måste ju passa på när jag får mina tokryck   skura ugnen, rensa och torka av kylen, städa lådor, sånt där som inte är så kul, men jag blir så nöjd när det är gjort, rent och snyggt och luktar gott. Skulle behöva få dessa tokryck lite oftare bara. 

Ja... Vad har hänt här sen sist...

 

Vi har haft en fin bad dag med syrran....

 

     

Björksjön, fin badplats   Det är Rasse där som är på G att dyka från bryggan, ha ha schysst stil. Vi hade faktiskt kollat läget innan, om det var "dyksäkert"   det var det. En fin dag.

 

En dag var vi upp till Åsmon och plockade jordgubbar. Äntligen lyckades vi få en tid. Försökt flera ggr men det är alltid fullbokat, väldigt populärt med självplock tydligen. 

Rasse tyckte det var roligt faktiskt, trodde han skulle knorra och ge upp men det gjorde han inte. Han var på himla glatt humör och plockade som tusan   . Sa t.o.m att detta tyckte han att vi skulle göra varje år. Ibland blir man förvånad. 

 

       

 

 

Vi körde med filosofin " en i gapet och en i hinken" o.s.v Så söta och goda jordgubbar, de smälte i munnen, ha ha ha. Tur med vädret hade vi också. Det var soligt och varmt medans vi plockade, när vi åkte hem kom regnet.

På kvällen tänkte vi överraska pappa med gofika ( när han kom hem från jobbet). Det var sista dan för honom innan semestern. Vi gjorde mackor, massa jordgubbar såklart och 2 snusdosor skulle han få   . 

 

 

 

Vi skålade och fikade gott, vad vi inte visste då, var att det bara skulle gå 24 tim så blev han inringd på jobb igen. Han hann vara glad i 1 dygn iaf   . 

 

Det dygnet hann vi iaf åka på bilträff i Sandslån. Vi tänkte överraska Rasse den dagen, för det var b.l.a EPA utställning, tävling m.m 

Gissa om vår son tyckte det var häftigt och "grön av avund" . De hade ljudtävling..... värsta EPA dunket. Ja.... Mogge och jag bara skrattade. Alltså på vissa bilar fick de hänga över bagageluckan typ, för att inte bakrutan skulle skallra sönder, inte klokt   .

 

         

 


En del andra "snygga bilar" fanns det också. En kul dagsutflykt blev det och åter igen hade vi toktur med vädret. De hade hotat med åska och regn men det var kanon fint medans vi var där. På väg hem kom ovädret   . 

 

 Vädret har varit hit och dit, besvärligt när vi hade tänkt måla fönsterfoder i veckan. Vi har fått rigga upp i garaget helt enkelt, det går ju lika bra såklart, så de har blivit målade iaf   .

Ja... det var väl i princip vad vi hann, innan Mogge åkte på jobb igen. Haft fikafrämmande av goa grannar, tvättat för fullt och försöker röja och städa rent allmänt, medans vi väntar in Mogge   . Han ska försöka gå på semester i morgon igen. Vi får hoppas på bättre tur då. 

Imorgon har jag lite tråkiga "måsten" att ta tag i, sen tänkte jag hälsa på mor en stund på boendet. Har köpt några nya lakan till henne ( hon behövde det ) och mer lakrisglass har hon beställt  ha ha ha. Tänkte åka dit på kvällen så kan vi titta på "Lotta på Liseberg" tillsammans och käka glass. Det gillar hon   . 

 

Nä hörrni, nu är det natti natti. Ha de så gott tills nästa gång.

Kram från Annso

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Av Pierre - Måndag 11 mars 07:46

Hallå, long time, no see      Det är tidig morgon, sonen åkte iväg med skolbussen för en stund sen, första dagen efter sportlovet. Jag har väl i princip bara hunnit fika med sonen, matat katter, släppt ut dem och de har hunnit kommit in igen ocks...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards