Direktlänk till inlägg 24 november 2022

krasslig

Av Pierre - 24 november 2022 07:36

Halloj

Ett livstecken från fam. Pierre. Har precis skickat i väg sonen med skolbussen, matat katter, släppt ut dem, fikat. Är iaf uppe på benen. Har legat däckad 3 dygn, är inne på 4 dygnet nu och äntligen tror jag febern är borta, blir genast piggare. Ja.. därav ett sent inlägg denna vecka, totalt orkeslös   . 

 

Veckan som varit då... Jag var ledig i början av veckan sen gick jag på nattskift ons - mån.morgon med ett break på fredagsnatt faktiskt. Vi hade fått "covidpengar" så hela Iva var på Grillhouse och åt gott för det  . Chefen fixade vikarier, så att alla kunde gå. Vi passade på att fira några jubelarer i samma veva och i den ligan ingick ju jag. Man tackar    för blommor och present från kollegor och presentkort från regionen minsann.

 

 

 

I och med detta, fick jag ju en bonus ledig dag på lördagen kan man säga eller ja... jag sov ganska länge. Min son kom in och ruskade i mig och undrade när jag skulle kliva upp. Vi skulle ju gå på julmarknaden. Det var tur att han väckte mig för jag hade nog fortsatt att sova annars. Yrvaken klev jag upp mitt i dan och vi bestämde att vi skulle äta lunch där, eftersom klockan var så mycket. 

Vi kom iväg på julmarknaden iaf, det var mysigt. 

 

 

 

Vi smakade på många goda ostar, korvar, lax m.m åt grillade hamburgare, drack glögg, fick godis av jultomten   köpte med mig tunnbröd och chili rökt lax som jag ska spara till jul.

 

 

 

Sonen hade kompisbesök resten av dagen och jag laddade om för nattpass igen. 

En upphackad jobbhelg blev det, men nångång ibland går det ju bra och julmarknaden vart ju en bonus som sagt, den skulle jag ju inte kunna gått på annars. 

På måndagsmorgon vakade jag av. Jag kände mig risig redan då, men det var bara att bita ihop. Ingen bra dag att bli sjuk på, för det var ju Mogges födelsedag. 

Hipp Hipp hurra på din dag   . 

 

Tänkte att efter några timmars sömn, mår jag nog bättre men jag vaknade med taggtråd i halsen och mådde skit. Det vart lite firande iaf med de "närmsta sörjande" men vi ringde  och sköt upp fikabesök , baciller is in the house. 

 

 

 

Sen kroknade jag med feber. Mogge fick köpa med sig covidtest hem, men det är ju som det är med snabbtesterna, litar inte ett skit på dom. Det var negativt iaf. 

Det komiska är, att denna vecka skulle jag ta influensavaccin via jobbet. Kan ju inte ta det så länge jag är sjuk. Om jag nu har flunsan, covid eller annan förkyldning spelar egentligen ingen roll, men vi får väl se om jag kan ta det nästa vecka, om det är nån mening ? 

Ja ja... det är som det är. Denna vecka vart inte som jag hade tänkt mig direkt. Nu börjar jag bli piggare iaf, tänkte roa mig med att göra lite advent här hemma, känns som en lagom syssla för dagen. Får väl vila i mellanåt om orken tryter. 

Hoppas att jag blir pigg i helgen, tänkte åka till mor och göra lite adventsfint hos henne men så länge jag är krasslig, vill jag inte åka dit. Det finns inga reserver om hon blir sjuk   . 

 

           

 

Dagens pyssel   Har jag sagt att jag tycker väldigt mycket om advent ? Ha ha ha.

Fick så fina grytlappar i fjol av en bekant till min mor, dom ska jag ha framme till jul. Ett par sjuksköterskegrytlappar   .

 

 

 

Ha de gott tills nästa gång kram Annso

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards