Alla inlägg den 13 april 2020

Av Pierre - 13 april 2020 14:19

Go dagens...

Vart en ensam stund såhär på em, grabbarna är på gymmet. Jag själv kör med att jag "vilar mig i form" inför 2+2 nattpass i veckan   . Mogge är glad att han fått en gymkompis, när Chrisse är hemma iaf. Tror de trivs att träna med varandra. Det har hänt en hel del med hans kropp sen han opererade axeln för x antal år sen. Önskar jag hade samma driv som dessa herrar.

 

I övrigt är det mysigt att ha stora sonen hemma, även om han har haft mycket plugg att göra. Vi har tittat på film, bubblat i badet, ätit och druckit gott. Grillat för första gången i år   .

 

 

 

Haft date med moster Eva, varit uppe på kläddax då Chrisse behövde ekipera sig, nya jeans m.m inte ofta man får med honom på en klädaffär annars, ha ha ha. Det är som på den gamla goda tiden, det tar typ 5 min, så har han provat jeans, bestämt sig och på väg till kassan redan. 

Dessutom behövde Rasmus klippa sig, vilket slutade med att båda två hamnade i frisörstolen....

 

 

Mina killar   .

 

Skärtorsdag gick Rasse sista dagen i skolan innan påsklov. Jag packade och grejade hemma hela dagen, sen på kvällskvisten rullade vi upp till stugan i Borga.

Jaa.... vad ska man säga, ingenting blev som vi tänkt det i påsk. "I en annan verklighet" skulle vi ha suttit i ett plan på väg till London, men det är ingen mening att gråta över det. Det är som det är i världsläget. Det skulle bli våran semester i år, för sen skulle all vår lediga tid gå till renovering i fjälls under sommaren.... men det var som sagt "före corona". 

Nu vet jag varken ut eller in. I dagsläget känns det som, jag får vara j.....kligt glad om vi får nån semester för huvudtaget i sommar. 

Kan iaf säga att i mer "karantän och undvika folksamlingar" än där, kan vi knappast vara. Inte en kotte har vi umgåtts med, mer än oss själva   .

Ska sanningen fram, har det inte varit så dumt att sitta vid en fjällsjö och pimpla, grilla korv och njuta av storslagen natur heller  

 

                         

 

 Tänkte att Rasse skulle få jobba lite för sitt påskägg i år. Jag t.o.m var så seriös att jag gjorde en skattkarta åt honom, där uppe i borga. Han hade att göra ett tag och tyckte det var skitkul. 

- snälla mamma, kan du inte göra så nästa år igen   , så jag måste väl ha fått godkänt då.

 

 

 

Här letas det  b.l.a i skoterpulkan efter ledtrådar. Tillslut så hittade han ägget. Var lite halvskraj att han inte skulle gilla den men.... det visade sig, att jag var orolig helt i onödan   . Han fullkomligt älskade innehållet. Jag hade inte proppat det full med godis, bara litegrann sen låg det en ny mobiltelefon där.

Gissa om någon vart överlycklig. Hans gamla är/var Mogges gamla jobbtelefon som blivit tappad i stengolvet och ordentligt sprucken i glaset. 

För tillfället var vi världens bästa föräldrar, ha ha ha . 

Nja... vi hade faktiskt snackat ett tag, om att han skulle ha fått en ny mobil. Det är ju ett tag tills han fyller år ( nov) såå... det fick bli en påskpresent i stället. I den gamla  hade han kontantkort men ni förstår ju... vi får ladda den ggr fler, hans surf går åt i en grisblink ... suck.

Nu håller vi på att förvandla våra abonnemang till ett familjepaket, vilket blir bättre och billigare för alla parter i längden, det kommer att bli bra tror jag   . 

 

I övrigt har vi bara myst på kvällarna, tittat på film, spelat spel, fixat och trixat lite i stugan.

 

 

 

Lugnet före stormen....

 

Det drog ihop sig till snöoväder och storm. Vi kände oss rätt nöjd efter 2 fina fiskedagar. Vi har ju inte längre än 3 tim bilväg hem, så vi packade ihop och rullade hem innan värsta ovädret kom på söndagen. Jag skulle ju börja jobba igen på annandagpåsk så, det var rätt skönt att få en dag hemma innan. Tvätta lite och jag hade lovat sonen i ett svagt ögonblick att vi skulle måla ägg   . 

 

   

 

Han fick med sig ett "påsklovsbingo" hem från skolan och där var en ruta b.l.a "att måla ägg" därav detta plötsliga intresse att måla ägg, ha ha ha. Det har vi gjort nu iaf !

 

När jag vakar av mina nätter, har jag lovat honom att vi ska "baka något", det var också en bingoruta. Han har redan bestämt att han ska göra en kladdkaka då   . Lite trist är det att ha påsklov och inte kunna åka skidor eller åka på badhuset t.ex Vi får hitta på saker hemma istället. Cyklarna ska vi göra i ordning och ställa fram iallafall. Det blir toppen, det var dessutom en bingoruta:  att " ta en cykeltur"   . 

 

Nä hörrni... har inget mer att komma med för denna gång, avslutar med de sista fjällbilderna från i helgen....

Rasmus "övningskör"

 

     

 

Ha´de gott tills nästa gång kram Annso   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards