Alla inlägg den 7 april 2020

Av Pierre - 7 april 2020 01:51

 

 

Tittut 🐈

 

Ovanligt att jag lyckas fånga Maja på bild då hon tittar rätt in i kameran. Här är hon nyvaken och inte så glad över att få en mobil uppe i nyllet, ha ha   .

 

Ja, över till veckan som varit då... Jobbade i början av veckan, ledig mitt i, skulle sen haft proactutbildning igen (som blev inställt hela våren). Avslutade sen veckan med jobbarhelg, ungefär så blev det.

 

Har i övrigt skött mina hemtjänstuppdrag hos mor. Det känns sådär att ha skött corona pat. och sedan gå hem till mor, men va fasen ska man göra då ? Har försökt varit där minimalt iaf. Stått i hallen och lämnat matkassar, tvätt, tagit med mig soporna typ. Det blir inga kaffestunder tillsammans på ett bra tag framöver iaf. Som tröst fick hon lite vackra tulpaner   .

 

 

Synd om alla äldre som sitter ensam just nu    Inte roligt.

Hon har ändå koll på läget, varför. Det förvånar mig faktiskt. Hon verkar följa nyheterna på tvn noga om coronaviruset. 

 

Från att man trodde att det var vår ute och städat upp altanen, blev det helt plötsligt vinter igen.

Såhär såg det ut en morgon, när vi vaknade....

 

   

 

Snopet, vart tog våren vägen ?   .

 

Så typiskt aprilväder. Ena dagen vårsol och andra dagen snö. Vi skulle så stort fixa cykeln åt Rasse i helgen men... det får vänta tror jag. 

Han växte ur sin förra i fjol. Är det nån som är i behov av en fin pojk cykel så hojta till. Vi har en större cykel nu åt honom, som Mogge ska fixa till lite, innan den tas i bruk . Alltid är det nått.

 

Rasses gudmor Carina hade bemärkelsedag här i veckan så vi var dit en kväll och uppvaktade henne med blommor och paket        Grattis Grattis  bästa Carina ! Alltid trevligt med fika och surr. Det var bara vi så... inget storkalas och risk för smittspridning, bara så ni vet det   .

 

Fredagen... hade vi en div. ärenden dag. Hamnade här... igen, ha ha

 

 

 

Nu har vi besiktigat hela fordonsparken, min bil, Mogges bil och släpvagnen inom loppet av 1 mån .. skönt att det är gjort iaf , check på dom   .

 

Helgen har jag som sagt jobbat, och har jag inte jobbat eller sovit, så har jag städat. Delade upp det, tog övervåningen 1 dag och undervåningen 1 dag, det var välbehövligt. Försökte i samma veva göra lite påskfint i köket. Plockade in påskris men det var ju lönlöst. Det gick knappt 5 min så var Maja där och saboterade allt. Riset åkte ut på bron ( i år igen )    . Det fick bli en påskhare på bordet istället. 

 

 

 

Det var väl vad jag lyckades göra under jobbarhelgen. 

I skrivandets stund jobbar jag sista natten innan några dagars påskledig, det ska bli skönt   . Lite oväntat men ändå inte, så fick jag hem stora sonen i går!! Ingen är gladare än jag, det är så långt mellan gångerna vi får träffas. Han pluggar ju i Halmstad denna termin och nästa. P.g.a rådande omständigheter har han hemstudier, hur länge, är det ingen som vet. Varför åka "hem" till Stockholm i nuläget... nä bättre att åka hem till familjen i norrland istället.

Om allt hade varit normalt skulle han faktiskt ha åkt ner till Portugal över påsk och hälsat på sin Jenny   .... men det går ju inte nu (tror jag har nämnt tidigare att hon pluggar där ett halvår). Hon sitter i sin tur i karantän i Portugal sen länge tillbaka och pluggar "hemifrån". Hennes studietid där, är slut i sommar men... i dagsläget vet vi ju inte om hon kan ta sig hem till Sverige när det är dax. Ja... allt som händer är overkligt på nått sätt. Man kan bara avvakta och se vad som händer   .

Vi är glad att Chrisse kom iaf . Tror han längtade hem till oss också. Ska bli mysigt att få rå om honom lite och tvärtom. han ska faktiskt göra lunch till sin mamma när jag vaknar imorgon. Inte var dag jag blir serverad lax när jag kliver upp.  Inte dumt alls. Han får gärna sitta i karantän hos oss lääänge, ha ha ha   .


Ja... har inte så mycket mer att komma med denna gång. Ni får alla ha en glad påsk i alla fall 🐥🐤🐣🥚 kram Annso


 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards