Alla inlägg den 12 februari 2020

Av Pierre - 12 februari 2020 14:32

Precis satt mig ner i soffan, efter att ha varit hos min mor en sväng (när jag ändå varit i stan). Det går väl sådär i den "tillfälliga lägenheten". Första veckan var kaotisk men nu är vi inne på v. nr 2 och det börjar lugna ner sig. Det blir bättre och bättre iaf. Det är bara att gilla läget helt enkelt   . 

Ja... vad har jag att berätta då ?....

 

Var ledig i början av veckan....hade ganska fullt upp med mor/flytt och allt runtomkring då, men jag tog mig tid att åka på ett event som jag blivit bjuden till på tisdagskvällen, mycket trevligt. Skjutsade Rasse på simträning sen tog Mogge över där, så jag kunde åka vidare till min arbetskollega som säljer Maria Åkerbergs produkter. 

Mycket gott att äta och dricka, intressant info om innehåll i skönhetsprodukter.... fy tusan säger jag, tror inte folk vet vad de kletar på, i ansiktet och kroppen... man blir mörkrädd !

 

     

Såklart handlade vi en del också   . 

 

Onsdagen vart en dag med en massa ärenden hit och dit. Handlade mat för veckan både åt mor och åt oss själva. Hade tid hos frissan också, härligt    var i stort behov av klippning och hon tunnade ut håret rejält. Så mycket lättare att forma en frisyr, jag har ju mycket och tjockt hår, så det blir väldigt tungt när det blir utväxt. Skönt är det iaf, vardagslyx hos frissan .

 

 

Snart är det min tur...   .

 


Var till mor efteråt med matvaror m.m Jag köpte med mig en liten smörgåstårta så vi kunde "gofika" tillsammans. Det var uppskattat, vill försöka muntra upp tillvaron lite för henne efter ofrivillig flytt och strul med hemtjänst m.m som kommer som ett brev på posten, fastän vi ringt och påtalat var/när/hur till enhetschefen. Inget ont om hemtjänsten, men information går inte fram till berörda helt klart (suck). 

 

 

 

Ja... sen har jag mest jobbat (helg igen) av 5 helger har jag jobbat 4, så nu ser jag framemot en ledig helg "hemma" till veckan, extra mycket ! 

Mogge har grejat på i vårt kommande sovrum medans jag har jobbat. Det har varit en del jobb runt fönstren p.g.a att de nya fönstren är mindre än de gamla var. Han har fått regla, byggt igen, isolerat, spacklat o.s.v 

men det kommer att bli bra tillslut. 

Han har inte behövt vara ensam iaf..... Maja håller honom sällskap där inne, ibland är hon inte bara sällskapsdam utan sabotör också, sopsäcken med byggskräp är ju extra rolig   .

 

   

 

Rasmus såg vi knappt röken av under helgen. Han var med en kompis och åkte skoter både lördag och söndag. Skoj för honom, när mamma och pappa varit så tråkiga under helgen   .

På söndagkväll myste vi till det iaf, innan jag skulle åka iväg och jobba och hoppade i badet. Det var inte speciellt kallt ute men det blåste nordanvindar, vilket gjorde att det kändes skitkallt i luften, gruvade nästan att kliva i och ur vattnet   .

 

 

Mina badpojkar   .

 

Måndag, vart det omkullkastade planer. Jag och Rasse skulle egentligen iväg på karaten på kvällen, men det vart 50 års firande istället av en go vän  .  Grattis Grattis Micke, inte klokt vad åren går. Så skoj att träffas och prata om allt mellan himmel och jord, långt mellan gångerna vi träffs och varje gång vi gör det, så säger vi att vi ska bättra oss, ha ha ha,  gör vi det ?.... nä...

Mycket roligt har vi gjort tillsammans iaf och funnits där, vid livets upp och nergångar.... vi har lite att avhandla varje gång vi ses   . Goa och glada vänner är det iaf och tiden rusade iväg. 


Idag har jag haft en sån där "div. ärenden dag" igen.... men av ett annat slag, än vanligt. Kl 08.00 i morse hade jag A - HLR utbildning (Avancerad hjärt och lung räddning) skiljer sig lite från vanlig hjärt och lungräddning. Vi tränar på deffen, analyserar olika hjärtrytmer, förenklat: vilka rytmer man deffar på och inte, ge läkemedel under HLR n. Tränar på att vara teamleader, vilket är det svåraste tycker jag. 

Vi gör prov på nätet och tränar praktiskt varje år på detta. Jättenyttigt, om tid och resurser fanns skulle man vilja göra detta typ 1 ggr i halvåret minst, men..... verkligheten är en annan. 

Direkt från HLR gick jag över till blodcentralen och lämnade en påse blod, check på den. När jag ändå var i farten på sjukan, hade jag "medarbetarsamtal" på jobbet. 3 flugor i en smäll   . 

Därefter åkte jag och postade lite paket och hem till mor, som jag skrev i början av detta inlägg. Rasmus kusin Molly i Västerås fyllde år, Hipp hipp hurra sötnos önskar vi   . Önskar att vi bodde närmare varandra.... men istället blev det paket på posten. Rasse har frågat flera gånger om inte vi kan hälsa på faster Terese och kusinen Molly. 

- Ja, det ska vi göra, lovar vi.... men blir det nångång ? nä, inte det heller... vi har iaf sagt, att vi ska försöka få till ett besök i sommar. Det ska jag banne mig sätta upp på "att göra listan" i sommar, förhoppningsvis blir det av då! Nu är ni ju vittnen på det   .

.....

Det vart en paus i skrivandet.... Rasmus kom hem från skolan så det blev "mellis" och läxläsning. Efter ordläxa gjorde sonen sin gitarrläxa. Skrev i förra inlägget, om hur han muttrade om sin trista "Beethoven läxa" förra veckan. Vet inte om sonen muttrade för gitarrläraren också    för denna vecka var det helt annat, ha ha ha från Beethoven till Deep purple.... Rolig variation iaf...

 

 

Gissa om det har lirats "Smoke on the water" här hemma under veckan   .

Nä gott folk, nu ska jag blunda en stund, 2 jobbnätter väntar innan det blir ledig helg... tjoho... och inget är inplanerat heller.... fantastiskt, det händer typ aldrig !

 

Ha´de gott där ute, kram Annso

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards