Alla inlägg den 12 januari 2020

Av Pierre - 12 januari 2020 15:17

Hallå där.

Slut på alla "röda dagar" och livet börjar gå tillbaka till det vanliga igen. Skolan började med en studiedag efter jullovet. Ingen var ju gladare än Rasse, att de fick en "extra" dag. Det blev en "heldag" på stan för oss då. Rasmus behövde klippa sig, så det blev ett frisörbesök, åt lunch på stan, var på bibblan, handlade mat sen blev det badhuset. Vi slog ihop nytta med nöje. Rasmus fick bada fritt 2 timmar innan träning. Det hinner vi ju aldrig göra annars när det är träning på veckorna. Det tyckte han var skoj och härligt, tror jag.

 

   

Bus i vattnet för min nyklippta kille   .

 

Iaf.... plötsligt händer det !! ...... Denna bana ropade på mig.... Jag simmade 18 - 20 längder, vet inte exakt, för jag tappade räkningen.

 

 

 

 Varför inte, när sonen ändå hade träning. Jag blev ju hjälplöst ifrånsimmad i banorna bredvid av SASS simmarna men vad gör det.... jag var väldigt stolt över mig själv ändå    .

 

Vi avslutade dagen/kvällen med att åka förbi hos Sacharias. Mogge var där och hjälpte honom med badrumsrenoveringen. De höll på med golvet och la golvvärme. Jag måste beundra Sacharias, han är otroligt duktig och händig. Han är lik sin far helt klart. Han kommer att få ett fint hem. I fjol byggde han en stor altan och som sagt, nu är det badrummet. 

Rasse och jag hade köpt med oss lite fika åt grabbarna. Det vart nog uppskattat att vi kom förbi och det var ömsesidigt   .  Det vart bråttom hem sen, för att packa upp matkassar, förbereda inför skoldag och få Rasse i säng någolunda i tid. Vi har så lätt att vrida på dygnet när vi är ledig, inte blir det bättre av att mamma är "nattsuddare och nattjobbare" heller precis. 

 

Onsdag, när sonen åkt till skolan åkte jag själv till mor för att fixa och trixa en stund. Det var en bra dag och vi åt lunch tillsammans. Rullade hemöver på em.... ja just det. Jag ska jobba i kväll/natt ! Det hade jag nästan förträngt, ha ha ha. Jag måste kanske sova en stund. Insåg att jag varit ledig flera dagar och inte fått bort en enda tomte eller ljusstake hemma... suck. Det är bara att blunda åt mitt hem   . 

 

Iaf har jag jobbat nätter sen dess, så jag har försökt plockat undan lite då och då mellan nätterna. Ganska skönt ändå att packa ihop alla julsaker. Hade julgransplundring i helgen    och som förra året, blir lilla Maja som tokig när granen ska packas ner.

 

 

En sur katt när julen är slut   .

 

Vi har hunnit varit ytterligare en sväng på simmning. Rasse var nervös och ångestladdad inför denna träning. Jag försökte peppa honom allt jag kunde. Förändringar som han inte har kontroll över, är väldigt jobbigt. Han har blivit uppflyttad i en annan gupp, det gillas inte ! Även om det egentligen innebär något positivt, att han helt enkelt blivit för bra. Han simmar med större barn/ungdomar. Han ser det inte så... han oroar sig för att han inte ska vara tillräckligt bra, att han inte känner dom, att han ska bli retad, att han är yngst där... ja tusen saker.

Det "roliga" om man kan säga så i kråksången, är att i simningen behöver han egentligen inte alls ha dessa hjärnspöken. Han är en jäkel på att simma, mycket p.g.a sin storlek, han är stor och stark och det är en fördel i simsporten. Som nån sa till mig: 

- Har du sett nån manlig simmare på tv, som är smal som ett spett?

- Öh.... nä..... det har du rätt i.

- Nä just det. 

 

   

Iallafullafall så oroade han sig i onödan. Det gick ju galant   

 

I övrigt har jag som sagt jobbat hela helgen så jag har inget speciellt att berätta om den. Mogge har börjat målat i vårt tilltänkta sovrum i lördags, såå skoj tycker jag. I söndags var han hos Sacharias (igen) och fortsatte med badrumsgolvet. Min kära make är inte göralös precis. Rasmus var med kompis och jag har sovit   . 

 

Idag är det måndag och jag har vakat av efter 5 nätter. Har inga roligare planer än att jag ska försöka städa huset nu när alla julsaker är borta. Det är välbehövligt och förhoppningsvis får jag städjävulen i mig så att det går som en dans...... tror jag på det själv.... nä. 

Vi får väl se.... ska sova på saken först.

Ha´de gott kram Annso 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards