Direktlänk till inlägg 25 maj 2020

Några bemärkelsedagar

Av Pierre - 25 maj 2020 15:26

Hallå.

Ljuvligt.. sommaren kom tillbaka   . Annars har veckan varit ömsom sol och ömsom regn, blåsigt och kallt. 

Har haft en lättsam vecka rent jobbmässigt 3 nätter, sen gick jag på långhelgsledigt. Det kändes riktigt lyxigt. 

Kidsen var ledig från skolan så jag har hunnit umgåtts med sonen b.l.a och gjort lite annat. 


Gjorde lite ärenden på stan och fixade med blomjordssäckarna på kvantum ( simklubben har ansvar över pallarna med jord där, de ska plastas av, bära bort pallkragar m.m, så får klubben en slant). Passade på att köpa med mig blomjord själv när vi ändå höll på med säckarna   .

 

Rasse och jag var ute och "vandrade in kängorna" en dag också. Det var mysigt, vet inte hur långt vi gick, men vi var rejält stum i benen efteråt och trötta. Det tycks gå bra med hans nya skor, inga skavsår, toppen !

Vi hade en mysig dag iaf. 

 

         

 

Ja... sonen får bara gilla läget och följa med oss på alla tokiga påhitt, ha ha ha, men.... han verkar tycka det är ganska kul, så han lider nog inte. Vi får väl se när han blir vuxen, om han blir en inbiten fjällvandrare eller om vi avskräckt honom i barndomen, så han inte vill sätta på sig ett par vandringskängor som vuxen   .

 

Vi avslutade dagen/kvällen med att bubbla, det var vi värda. Inga problem att somna den kvällen kan jag säga.

I övrigt i helgen, har jag tvingat min man att rensa sin garderob   det gjorde han efter mycket pust och stön, ha ha ha. Intressanta fynd.... tröjor som han hade när vi träffades typ... läge att rensa !! Jag har rensat min egen och Rasmus, så vi fick i hop flera kassar som jag åkte och lämnade till Smyrnas versamhet. Vi måste rensa och tömma det som går i "det gamla sovrummet". Skönt när det är gjort   . 

Har också putsat färdigt alla fönster i helgen, såå... tråkigt men även där... skönt när det är gjort !

 

 

 

Blir väl att jag putsar åt mor lite senare men... sätter punkt här hemma iaf .

Vi var också och grattade en kompis (Mats) som fyllt år i veckan, Grattis Grattis     . Det var ett tag sen vi träffades, så det var trevligt med med kaffe, surr och go smörgåstårta. 

Just nu är vi inne i ett stimm med födelsedagar. Förstå inte varför alla behöver fylla år samtidigt, ha ha ha. Härnäst har vi Mogges mamma  som har bemärkelsedag. Vi brukar slå ihop Hennes födelsedag och morsdag, ibland infaller det på samma dag t.o.m. 

Grattis Grattis på din dag också Farmor Lena     . 

 

     

 

Eftersom jag jobbade natt då, mötte jag och Rasse upp mogge efter jobbet, och fortsatte vidare till Haga för att uppvakta henne, sen åkte jag direkt därifrån till hospitalet. Mogge och Rasse åkte egen bil hem, det är enklast och smidigast så. 

Som sagt, var det en solig och varm kväll så vi satt ute på deras altan, perfekt i dessa coronatider  . Farmor och farfar är båda 70 + och i riskgrupp så...det löste vi ändå. De verkade glada att vi kom och att få träffa Rasmus   . 

Ja... det är väl typ vad som hänt och som vanligt har det hunnit blivit en ny vecka, innan jag skrivit färdigt   .

I skrivandets stund jobbar jag fortfarande nätter, nr 3 av 4. Har inget speciellt på agendan idag mer än att SOVA, lite läxläsning med Rasmus, har jag ork och energi i kväll kanske jag börjar att rensa lite rabatter innan nattskift.... vi får väl se. Jag har en förmåga att alltid tro att jag ska hinna göra så mycket, men vanligtvis hinner/orkar jag bara göra hälften och blir besviken. Helt otroligt att jag aldrig lär mig.... jag VILL göra så mycket i mitt huvud, men det går inte !

 

Nä, nu kom sonen precis hem med skolbussen så jag ska avsluta här..... har ett viktigt uppdrag att utföra, ska "passa på glassbilen" !! Så jag har inte tid med er nu   .

Ha de gott alla vänner, kram Annso

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 13 maj 22:16

Hallå Har tänkt att jag ska sätta mig ner och skriva flera ggr, men det kommer alltid något annat i vägen. Det är kväll och jag ska strax lägga mig som resten av huset redan gjort. Rasse var trött ikväll efter simträningen så han la sig frivilligt,...

Av Pierre - Måndag 6 maj 15:54

Hallå Hallå Tänkte jag skulle skriva några rader, även om jag inte har så mycket att bjuda på sen sist. Avslutade med att jag skulle börja jobba igen och det är väl i stort sett det jag gjort, inkl. jobbhelg.  Det har ju varit fantastiskt väder u...

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards