Alla inlägg den 29 juli 2019

Av Pierre - 29 juli 2019 18:36

Halloj!

Börjar så smått återhämta mig efter helgen, en natts sömn ska nog göra susen   .  Har som sagt jobbat lite spridda skurar under veckan som varit. Gick av mina nattpass på tisdagsmorgon. Sov fm där, och hjälpte mor på em. Så den dagen försvann i ett nafs. Avslutade kvällen med ett besök hos våra goa grannar. Kaffe, jordgubbar, skratt och surr, så mysigt   Dessutom fick vi med oss post hem. Ibland är det extra roligt att öppna brev...

 

 

 

Jag blir faktiskt lite rörd och såå glad för deras skull. Snacka om en kärleksförklaring efter 30 år tillsammans.... det är fint och vackert på nått sätt   tycker jag.

 

Onsdag.... fantastiskt väder..... Vi packade badväskan. Hade en tanke om att åka på Risön men Rasmus ville till Hövenbadet hemmavid istället.... ok då.... så vi cyklade dit. 

Inget vi ångrade.... ibland är "borta bra och hemma bäst" så sant. Många kompisar var där, så det blev en mysig dag för honom.

 

             

 

På em hade vi bestämt en date med Mogge på stan för att kolla lite på "nipyran". För er som inte vet vad det är, så är det en festivalvecka som är i stan varje år. 

Vi började med kinamat......

 

 

 

Sen gick vi ner i parken och kollade in moppecrusingen. Rasmus tycker det är lite spännande, mycket folk och JÄTTEVARMT ute.

 

         

 

Torsdag, jobbade jag kvällspass.

Fredag, skulle såklart vara en perfekt baddag 32 grader varmt   men vi hade tid för nya glasögon åt Rasse och jag ville inte skjuta upp det längre. Han har ju fått haft sina gamla reservglasögon hela sommaren (efter att han ramlade på cykeln och slog sönder sin andra, i början av sommaren). Det blir ju en heldag som går bort, eftersom vi måste till Sundsvall, på Smarteyes. Det är svårt att få till en dag som passar, när jag är ledig, när det finns lediga tider på smarteyes (och jag vill passa på att göra det medans Rasse har sommarlov och är ledig). 

Det gick bra iaf, syrran följde med oss så hon fick en shoppingdag på Birsta medans vi fixade med våra ärenden   . Så här nöjd är man, när det är synundersökning på G, utan hemska ögondroppar.... och han provade glasögon med stor omsorg, Go killen   .

 

     

 

Allt vart ju toppen såklart när jag sa att vi kan gå in på Gamestop, så får du köpa ett nytt spel. Mitt samvete kändes lite bättre för stunden, att vi behövde vara på Birsta i 30 graders värme, ha ha ha, inget som ingen av oss ville egentligen. 

Rasse hjälpte mig gladerligen på Ikea efteråt   .

 

 

 

Ja... lördag och söndag, blev inte så mycket bättre, eller vad man nu ska säga. Mogge och jag skulle jobba i Risökiosken för simklubben, 10 - 19.00 Jag har ingen kassavana men det har Mogge, så han fick sköta kassan och jag och Rasse servade med toast, korv, glass, dricka, kaffe, godis m.m

 

Lugnet före stormen !

 

       

 

Och så var det verkligen.... Det är 30 grader varmt, campingen är fullproppad av turister, Risöbadet är tokfullt, det är laxfestival i stan. Det var konstant kö i 9 tim. Totalt gjorde jag 15 jättefranska längder med toast, vet inte hur många stora bullens korv burkar vi sprättade, glassboxen vart tom. Vi skrattade bara, det var helt sjukt!! Rasmus jobbade som en tok, var riktigt imponerad av honom. Han serverade korv, varma chips, hjälpte mig med toasten, värmde Billys pizzor, hämtade drickor och langade glassar till pappa. Vi sa faktiskt att han fick pausa och gå och bada om han ville men, nej... han tyckte det var jätteroligt att jobba i kiosken, ja ibland blir man brydd.

Vi var heeelt slut efter stängning ! Gå på laxfestivalen var helt uteslutet ! Vi stannade till i Selsjön och tog oss ett kvällsdopp på hemvägen istället.... lugnt och skönt.

 

     

 

Behöver väl inte säga att vi somnade ovaggad den kvällen.

Dagen efter var det på´t igen. Något lugnare tempo och vi kunde faktiskt springa iväg på toa i mellanåt. Rasmus gick iväg och badade i mellanåt oxså, skönt för honom. 

Nu är det gjort iaf och som pricken över i et, skulle jag iväg och jobba en singelnatt direkt efter på söndagkväll. Jag tog en lååång dusch och försökte ladda om för att hålla mig vaken. Det var tufft, jag var trött redan när jag kom på jobbet, ha ha. 

Jag kom inte ens ihåg att jag hann lägga huvudet på kudden på måndagsmorgonen   . 

 

Nu har det blivit tisdag och jag har hunnit sovit till mig iaf. Har varit och hjälpt mor med sitt. Planen för dagen är att fixa veckans mathandling, kylskåpet ekar tomt, sen ska jag bara ta´t lugnt hemma.

 

Ja, det var veckans nyheter.... 

Ha´de gott vänner och alla som jag inte känner. Gos kramar från mitt småfolk   

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards