Alla inlägg den 25 mars 2019

Av Pierre - 25 mars 2019 16:26

Det känns som om jag har helg, fastän det är måndag. Det är märkligt det där.... man blir så "dagavill" när man jobbat helg och dessutom vrider på dygnet. 

Jag vakade av idag, som sagt..... har sovit på fm. Klev upp tidigare eftersom jag hade inbokat utvecklingssamtal med Rasmus och fröken, kl 13.00 pigg och fräch..... nja   . 

På kvällen åkte vi iväg på karateträning iaf, trots att jag var riktigt trött och seg, men det glömmer jag bort när jag kommer dit   .

 

Veckan i övrigt har varit ok. Jag har haft en ganska "hattig" vecka, jobbat både dag, natt och haft utbildning i en salig röra, vilket förklarar kanske, varför jag känt mig extra trött. 

Dagarna har rullat på med det vanliga vardagsstöket. Rasse har simmat....

 

 

 

"trångt i bassängen denna kväll".

Torsdag, hade vi/jag utbildningsdag med en ny grupp, Dax för undervisning och simuleringsövningar   

 

 

 

En rolig och givande dag, ingen konst med duktig personal   .

 

Torsdagens simträning var inställd, så vi passade på att åka på skidkväll istället. Troligtvis den sista, eftersom det tinat så mycket sista veckan. Ett bra avslut, efter att ha varit på KTC hela dagen.

Jag gjorde vinterns första vurpa oxså... aj aj aj min bak. Det komiska var att Rasse vurpade i samma backe, strax innan mig. Vi var lite halt och lytt båda två när vi kom i mål, ha ha ha

 

   

 

Fredag, var jag till min mor och gjorde mina sedvanliga hemtjänstuppdrag, handlade, gjorde div ärenden, vi åt lunch och var sällskapsdam en stund. Efteråt åkte jag hem och vilade mig i form inför natthelgjobb   . 

Lördag kväll/ natt, ryckte si in och var "barnvakt", tusen tack   Rasmus hade sett framemot att få myspysa själv med moster, utan päron. Ha ha

Vi bakade pizzor iaf på em när jag vaknade, till moster skulle komma. Det var gott.

 

 

Pizzabagaren   .

Sen gjorde jag mig i ordning och dukade fram lite lördagsgott. Rasse ville bara att jag skulle åka nångång så de fick vara ensamma, de skulle titta på film och mysa. Ha ha ha

  

Söndag, har jag inte så mycket att säga om. Rasse följde med en kompis på badhuset, Mogge kom hem och skjutsade hem syrran och jag sov. 

Jag kände mig seg som tusan, så mogge och Rasse fick åka själv på innebandy på kvällen. Jag låg mest i soffan och halvsov och gosade med Maja sötnos, tills det var dax att åka till hospitalet igen. 

 

 

 

Måndag som sagt har jag redan berättat om, sov på fm, utvecklingssamtal, lite läxläsning, middag, karateträning. 

När vi kom hem på kvällen, fick jag ett samtal om att min morbror dött, eller det är en "ingift morbror" egentligen, men han har alltid funnits i vår släkt/familj, så han har varit vår morbror ändå. 

Det är aldrig roligt, även om vi vetat om läget ett tag. Det har gått fort. Sänder tankar och hälsningar till familjen  .  

Jag kommer såklart att få åka på begravning i Umeå med mamma så småningom. Känslomässigt jobbigt på många sätt. Det är som det är..... 


Ja... har inte så mycket mer att berätta. Idag är Rasmus ledig, de har studiedag på skolan. en lyckträff att jag råkade vara ledig just idag då. Han ska få börja med att städa sitt rum "på sin lediga dag", ha ha ha, sen får vi se 

vad vi hittar på. 

Ha de gott tills nästa gång, Kram Annso

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards