Direktlänk till inlägg 19 mars 2017

Helg i Övik

Av Pierre - 19 mars 2017 20:39

Hallå igen.... har precis landat i soffan, lovade lillkillen att han skulle få spela tv spel en stund innan vi går upp och lägger oss. Tänkte att jag skriver en stund medans... Det är så typiskt, vi är sega och trötta efter helgen och bilresan. Rasmus har ju sovit såklart i bilen, så han är piggelin just nu   .

 

Veckan har rullat på med det vanliga vardagsstöket, nattjobb, sovit, fritishämtning, matlagning, läxor, tvätt, karateträning m.m

Vakade av på torsdagsmorgon... sov på fm och åkte in till stan på em och gjorde div. ärenden och hälsade på syster yster en stund. Efter middag och lite läxläsning vart det ett spontant kvällsbesök hos grannen, med kaffe och surr innan det var dax att natta ner Rasmus  och oss själva  .

 

Äntligen fredag..... hade faktiskt sett framemot denna fredag länge....

Rasmus var på skolan på fm, medans vi var hemma och pyzzlade på. Packade, duschade, vattnade mina stackars blommor, sprang runt en sväng med dammsugaren och tog mig tid att sköta om mina fötter   .... det är skönt, skulle ta fram mitt fotbad lite oftare, fattar inte varför jag inte tar mig den tiden och gör det bara ??

 

 

 

Framåt 13.30 kom lillkillen hem med skolbussen. Vi fikade och sen rullade vi iväg mot Övik.

Vi har haft en toppenhelg med goda vänner, meningen var väl att vi skulle stanna fredag och lördag, men det blev söndag oxså   .

Så skoj att hälsa på Tobbe, Alexandra och kidsen, det är långt mellan gångerna vi träffs, men dessdå roligare när det blir   .

Alexandras kompis var barnvakt åt grabbarna, så vi fick en helkväll på fredagskväll. Vi gick ut och åt och drack gott, på en mysig krog. Efteråt väntade Takida/ Stiftelsen på "fjällräven arenan" !

Här kommer en liten bildbomb från kvällen...

 

               

 

Jag gillar dom verkligen, det var ösa från början till slut.

Vi kom i säng kl 03 den kvällen   .

Lördag..... något sega.... vi myste med lååång frukost och omkullkastade planer för helgen, ha ha ha

Torbjörn och Mogge ville åka på Ice Racing, det visade sig att det var VM el EM final i Övik just denna dag.

Varför inte.... det var en solig och härlig vinterdag och smågrabbarna tyckte det var spännande såklart.

 

           

 

Tyvär fick de avbryta tävlingen av säkerhets skäl, eftersom banan vart för dålig.... isen smälte, av solen och blåsten. Lite åk fick de se iaf och de fick komma till depån för att träffa förarna och titta på cyklarna.... coolt tyckte Rasmus.

Sen hade vi en mysig kväll hemmavid, med god middag och dryck, bastu och surr till långt in på natten. Slog igen ögonen kl 03.45 ha ha ha, det var längesen man körde en "2 dagars". Något segos igen... på söndag   .

Söndag, vart det Brunch.. istället och "lovat är lovat"..... kidsen skulle få åka och bada på paradisbadet.

Det blev en heldag där såklart...

 

         

 

Klockan hann bli 17.30 när vi sa hej då och skildes åt ( och lovade varann att det inte ska dröja så länge innan vi träffs nästa gång, ha ha) vi stannade till i stan på pizzerian på vägen hem, för att slippa stök med middag. Rasmus sov som en tok i bilen och jag var bara tvungen att ta en bild på honom när vi satt och väntade på pizzan.....

han satt och sov vid bordet   stackarn, tufft med en helg i Övik, ha ha ha...

 

 

 

Men han piggande till när pizzan kom och vart såklart skitpigg nu, när vi ska lägga oss..... typiskt.

 

Nu har jag hoppat fram till måndag.... Rasmus somnade inte på ett bra tag i gårkväll, inte oväntat. Vi får göra en tidig kväll, i kväll.

Idag, har jag varit till min mor en sväng på fm, medans Rasmus är på skolan. Resten av dagen pyzzlar jag bara på hemma och laddar inför 6 nattpass. Just nu har jag ett långkok på spisen, passar bra en hemmapysseldag som denna. Berättade väl att vi köpte griskött för ett tag sen. Jag måste ju börja tillaga lite av det.... tinade upp bitar av fläsklägg. Det tar sin lilla tid att tillaga det.... men fördelen är ju att det sköter sig själv på spisen iaf.

Ser ut att bli ganska mycket, så vi får nog äta fläsklägg och rotmos i flera dagar ha ha ha

 

Ja.... det var väl vad jag hade för denna gång..... nu ska jag börja hacka upp, kålrötter, morötter och potatis.... som en riktig matmor   Det här med att maten ska ta typ 3 timmar att laga, är inte min grej men men... förhoppningsvis blir det gott. Ha de så länge, kram Annso.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards