Direktlänk till inlägg 5 december 2016

pappadrömmar

Av Pierre - 5 december 2016 17:42

Tänk att man kan bli så glad över en diskbänk och diskmaskin   vilken lyx, ha ha ha. Jag kan diska och har vatten i köket !! tjoho !!

 

 

   


Underskåpen är på plats och jag kan så smått börja lasta in köksprylar, försöker sortera och rensa vad vi ska ha kvar och inte. Alltså.... hur mycket grejer kan man ha i ett kök ?? Inte klokt va "skit" jag samlat på mig, behöver man ha femtielva tusen olika kaffemuggar, glas och smörknivar  m.m m.m m.m , Nä, här måste rensas !!

 

Ja... veckan har mest handlat om pyzzel i köket, jobb, karateträning, läxläsning och hålla sig flytande i vardagen.

I Torsdags var det dax för "skrot ut", är så tacksam att jag slapp åka till Svall för detta. En hel dag skulle gå bort för 30 min operation.

Ett halvår har gått och metall stag och spik skulle ut. Det är ju alltid en märklig känsla att bli omhändertagen av sina egna arbetskollegor på narkosen operation och uppvaket    bråttom hade jag, jag skulle hem fort, Rasmus var på fritis och väntade .... de fick ge mig allt de hade för illamående denna gång, och det funkade....... phu...., jag slapp ligga med en spypåse hela kvällen av narkosen    ... det ligger nog nånting i att, "personal är värst ", smärtstillande ville jag inte ha. Smärta står jag ut med , men inte illamående !

 

 


 

Blev iaf övertalad att stanna hemma, dagen efter från jobbet, men sen har jag jobbat hela helgen och fortsatt gå på natt i måndags. Det har gått bra, foten är väl ihopsydd, omplåstrad och bandagerad 👍

 

Mogge har också jobbat i helgen och vi hade skiftbyte på XL bygg, Rasmus har inget emot det, han tycker det är spännande på pappas jobb. Jag jobbade 13.30 - 21.30 nämligen.

I bilen satt han och pratade om skolor och jobb, go unge   .

- Om man ska bli polis , måste man gå i polisskola ,  om man ska köra ambulans , måste man gå i ambulansskola  o.s.v

- Ja så kan man nog säga   , vad ska du bli då ?

- Jag ska bli pappa!

- Ja det var ju bra, men du måste ju ha ett jobb också !

- Jag ska bli pappa och jobba på XL bygg...... kommer pappa jobba där då ?

- nä då är ju han gammal   

- ...... då får han hängande kinder ! 

Sen vart han tyst en stund..... jag vet inte om intresset att jobba på XL bygg förändrades... hi hi hi.

 

Det är så skoj, för man har så många roliga samtal, och man undrar ibland vad som rör sig i deras hjärnor 😆.


Söndag fortsatte jag jobba ett dagskift, Mogge var ledig och fick äran att gå på julfest på Smyrna med Rasmus. Tror de hade haft trevligt, nu är det uppehåll över jul o nyår iaf   .


Måndag, hade barnen här i byn ledigt,  p.g.a studiedag ( så passande att jag var ledig under dan o gick på natt skift ) . Rasmus fick följa med mig på stan, vi handlade mat och div annat sen lunchade vi på Westerlunds och åt tacobuffe , det tyckte han var mysigt.

Efteråt åkte vi hem till mormor och hälsade på, det vart som en heldag i stan   .


Nu har vi laddat ( centrallager)  med julmust här hemma iaf..... Zeunerts.. ett måste på jul...

 

 


För övrigt känner jag mig ganska nöjd. En del julklappar har jag lyckas stöka undan i veckan, har lite kvar, men jag känner ingen panik över dom. Jag vet vad jag ska köpa, av det som är kvar.  


Jobbar som sagt natt just nu, går av på fredagsmorgon .... jag längtar extra mycket.... för på fredagkväll kommer Christoffer hem med Stockholmsbussen   . Det ska bli så roligt att få rå om honom några dagar, dock bara till på måndag men jag är glad för det lilla , ha ha ha. 

Det första jag måste göra när jag vaknar på fredag, är att röja och städa.... Chrisses gamla rum, har nämligen blivit vårt "renoveringsförråd". Vi har burit dit grejer och delar av vårt gamla kök är uppstaplat där Hmmm....... inte så kul... men det är bara att kavla upp ärmarna och hugga i, så att han åtminstonne kan sova där  .


Ja, det var väl vad jag hade för denna gång.... ska börja fixa med middag strax och hämta lilleman på fritis.

Hittade några konstiga " icke identifierbara bilder"  i min kamera..... men..... förövaren avslöjade sig.... ha ha ha


   

ha de gott alla vänner.... Kram Annso   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards