Direktlänk till inlägg 29 november 2015

Full rulle

Av Pierre - 29 november 2015 21:44

Har haft en väldigt bra vecka, jobbat 2 nätter, vakade av onsdagsmorgon sen har jag varit ledig resten av veckan.  Skulle faktiskt vara på "utbildning" tors - fre, men det vart inställt.... lanstinget är bankrutt..... vilken nyhet   .

Så därav blev jag långledig. Men jag har faktiskt haft fullt upp ändå.

Sov som sagt halva dan på onsdag då.... sen började jag bära in mina jullådor från boden, stryka lite julgardiner m.m.m.m så em. bara rusade iväg. 

Mogge for på barngympan med Rasmus på kvällen och jag åkte på glöggfest hos ett gäng arbetskamrater.... en trevlig kväll, med mycket tok, surr och skratt, skoj att träffas utanför sjukhusets väggar   .

 

På torsdagen, var jag till frizzan på fm, sen åkte jag hem igen och fortsatte med mitt julpyzzel ;)

Så skönt att klippa till en riktig frisyr igen ;) vart lite kortare än vad jag hade tänkt mig, men..... det växer ju ut igen   .

Hade god hjälp av min mogge (som var ledig) med julbestyren.....

 

 

Det blev "juligt" hemma hos oss oxså tillslut.

 

Vi åkte på "föräldrarfika" på fritis under em. Det var viktigt, Rasmus hade surrat om det hela veckan, att han tillhörde "bakgruppen" och de skulle bjuda alla föräldrar på fika och ha invigning på "nya fritis". Självklart måste vi åka dit, han var så stolt så, när han serverade oss sina bakverk och kaffe   .

 

Ja, helgen då.....

Lyckades pricka in "black friday" på Birsta......Jag fattade inte ens vad det var.... hörde det på radion i bilen på väg ner. Vilket påhitt, jag gillar det inte alls..... vad är det att "fira" eller att ta efter..... Black friday har sitt ursprung från att de sålde/köpte slavar denna dag i Amerika... därav "black" friday. Köpmännen gnider sina händer..... med risk att jag låter som en gnällkärring nu, ha ha ha, men jag gillar det verkligen inte, punkt   .

Nu hade vi bestämt att vi skulle ner iaf, eftersom vi var ledig, varse det var black friday eller inte. 

 

Vi åkte rätt tidigt på morgonen så vi startade med frukost på Ikea iaf.... mmmmm..... inte så dumt.....

   

Sen var julklappsjakten igång mest hela dagen......

Hittade det mesta vi skulle ha, så jag kände mig nöjd och belåten med dagen ändå   

 

På kvällen var det Mogges tur, att gå ut med sina jobbarkompisar på Old Oak. Jag och Rasmus stannade hos mormor under kvällen, så han fick privat chaffis hem från pubben. Det är som sagt lite bökigt för oss, när någon av oss ska ut...... men så är det, när man bor där man bor ;)

 

Gissa om vi stupade i säng alla 3, efteråt   .

 

Lördag - Söndag....... från Shopping till fjällen :)))

Vi "tryckte in" allt på en gång, denna ledighet, för sen finns det inte så många luckor innan jul, då vi är ledig tillsammans nämligen.

 

Lite märkligt att komma upp till Borgafjäll och det är full vinter.

Något Rasmus gillade iaf...

 

     

 

För oss innebär det snöskottning :/

Vi har fixat och trixat en hel del, får berätta om det en annan gång, längre fram.......

men lite myspys hann vi med ändå.

De hade invigning av "nya björnidet" ihelgen ( så passande) nya ägare och nyrenoverat, de hade gjort jättefint.

Lovade mina vänner bilder därifrån.... ni andra kan rulla förbi   .

           

Det kommer nog bli kanonbra där och god mat dessutom   .

 

Ja, så 1 advent har vi delvis firat i Borgafjäll och hemma. Peter och Carina kom förbi, så vi drack lite glögg och åt pepparkakor tillsammans. 

Rasmus har fått ett eget adventsljus som han ska tända varje dag...... det tycker han är kul och räkna dagarna fram till julafton, "lite kan roa mycke" ibland   .

 

 

Måndag (idag) har jag inte så mycket att orda om, skola, fritis och jobb. Jag har jobbat 9.30 - 18 idag och Mogge går på "nattvecka". Hinner mest bara äta middag och mysa lite med lillemn innan läggdax för honom.

Imorgon väntar tandläkarbesök med Rasmus, sen ett kvällspass på Iva.... vardagsbestyren rullar på som vanligt.

Ha´de gott mina vänner, kram Annso   .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards