Alla inlägg den 26 januari 2015

Av Pierre - 26 januari 2015 13:29

Godagens.....

Det är en mulen och snöig måndag idag och jag är relativt nyvaken i skrivandets stund. Dagens planer är lasagnemiddag, simskola och fortsatt nattjobb :)

 

Ja veckans som varit, fortsatte som den tidigare veckan...sjukstuga...less var bara förnamnet :(

Rasmus vart sjuk natten mellan sön - mån, sen piggade han på sig framåt onsdag och jag trodde att jag skulle kunna jobba torsdag men varför det.... Då började det om på natten och det var bara att inse, att det var inte meningen att jag skulle jobba denna vecka heller :/

Jag är glad iaf att vi inför denna sjukomgång hade mediciner hemma. Vi var ju till läkaren i dec och fick medikamenten utskriven på en gång.

   

 Min stackars sjuka kille i soffan, efter en jobbig natt med både krupp och astma så sov han sig igenom hela torsdagen.

Efter det, piggade han på sig på riktigt, på fredan följde han med mig och handlade mat och vi var till frissan så han fick klippa håret. Ingen favorit för honom, men med lite övertalning och muta med att gå på cafe och gofika sen, så lyckades det ;))

Det var välbehövligt och han vart nöjd själv tror jag. 

Fredagskvällen vart en lugn kväll hemma, ingen Smyrna för oss.

 

Detta var vårt fredagsmys....   

 

 

 Vi har haft gott om tid här i januari att prata ihop oss om livet, framtida planer, ja om allt möjligt om man säger så (renoveringsplaner, sommarplaner m.m m.m)

Det har resulterat i att vi bestämde oss för att påbörja badrum/tvättstuge renovering redan nu, för att Mogge inte ska tokjobba hela sommaren som förra året.

Det är inte så omfattande som det låter, vi har renoverat/byggt nytt badrum för typ 10 år sen, men vi gjorde det aldrig riktigt klart. Det där med att göra det klart SEN.... blir aldrig, det finns inget sen...

Så i klartext ska vi renovera det färdigt och bättra på det, vi gjorde för 10 år sen.

Det är en del målningsjobb, lister, ny dusch och kakla i tvättstugedelen. Det känns kul tycker jag, ihelgen har vi målat en trävägg och allt furu blir vitt, det blir ljust och fräscht :)

Just nu har vi bara badrumstankar i huvudet ;)


Detta var vårt lördagsmys....

   

Sämre kan man ha en lördag ;))

Vi tillbringade dagen på Hallstabergets relax och spa. Min mor och syster var barnvakt under tiden. 

Det var såklart en lyxig och härlig dag och vi mådde gott. Vi hade faktiskt ett presentkort som gick ut den 31 januari så det var verkligen i elfte timmen, men som sagt, vi har ju haft sjukstuga i princip hela januari så det har inte varit läge att åka dit tidigare.

 

Lördagkväll gick jag på nattpass, så söndan sov jag bort. Mogge och Rasmus hade varit ute och åkt skoter hela dagen medans jag låg och sov, så gissa om det var någon som var trött och nöjd på söndagskväll ;)

Gör 5 nätter denna gång så jag går alltså av torsdagmorgon.

 

Nä nu har jag inte tid att sitta här....lasagnen ska in i ugnen och badväskan ska packas....Tingeling   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards