Direktlänk till inlägg 2 februari 2015

Snö

Av Pierre - 2 februari 2015 21:42

En lång dag till ända....

Steg upp 06.30 imorse, eftersom lilleman skulle vara hos ögondoktorn kl. 08.00 Vi var trötta båda två, men det fick bli frukost på sjukhuscafeterian så vi piggnade till.

Allt slutade med ett nytt glasögonrecept i handen, tack och hej.....1500 spänn fattigare   

Sen fortsatte dagen med div. ärenden och avslutades med badhuset i 3 timmar + simskola 1 timme. Vi var lagomt mosiga ikväll, Rasmus t.o.m bad om att få gå och lägga sig, då är han trött. 

 

Ja, veckan som löpt ut..... jobbade fram till torsdag. Fredag handlade jag mat och var förbi hos morsan, tanken var att vi skulle åka upp till Borgafjäll redan då, men det vart tidig lördagsmorgon istället. Rasmus och jag hann gå på Smyrna, för lite pyssel och sång, medan Peter och Mogge lastade skotrar på fredagkväll   .

Som sagt helgen har vi tillbringat uppe i Borgafjäll. Skoterklubben hade en massa jippon denna helg, så det var mycket skoterfolk i farten och vi behövde åka dit och skotta snö.

 

Fjällpackningen....

             

Det var en gång en skoterkälke.... suck

Ja, det var bara att skotta och se glad ut   . Någon sol såg vi inte till, men det visste vi om, kunde ändå göra det vi tänkt göra, skotta och åka skoter ;)

Vi längtade lite extra upp dit eftersom vi inte kom iväg till nyår som vi hade tänkt. När vi kom hem på söndagkväll så var det bara att börja om igen, för hemma hade det "kräksnöat" lika mycket.....motivationen var inte på topp om man säger så, suck.

 

Imorgon ska jag bara ha en hemmadag med Rasmus, det känns skönt faktiskt, annars var planen att jag, mor och syster skulle till Birsta och shoppa men det blev inställt i sista sekunden. Sy hade något möte hon var tvungen att gå på, så vi har skjutit fram det så länge. 

Jag tänkte handla in lite nya grejer till badrummet men... det är ingen bråska.

 

Denna vecka har vi tagit det lugnt med badrumsrenoveringen. Vi har båda jobbat och till fjälls i helgen så det har bara blivit lite pyssel på kvällen.

Vi har mest grejat med en vägg som mogge brytit upp, där har vi rör som går till diskbänken och handfatet på toa och vi har alltid haft problem där, när det blir riktigt svinkallt, det fryser, inte kul.

Nu har mogge brytit upp där och isolerat om riktigt. Kanonbra, något vi sagt att vi ska göra tusen ggr, men blir aldrig av, sen svär vi varje gång det fryser hmmm.....

Nu är det nyisolerat iaf och panel till en ny vägg har köpts in.

Får väl försöka dokumentera på bild nästa vecka.  

 

Har bara nån bild kvar från badet idag, vi köpte med oss plocksallad som blev vår middag idag, det tyckte Rasmus var mumma, speciellt grillspetten som finns med.....

   

Jag har inte så mycket mer att berätta för denna gång, mina ögon svider just nu, lär somna ovaggad ikväll känns det som.

 

Sänder en extra tanke till min kära svärfar Janne som skickades till S-vall på PCI idag, vi håller alla tummar och tår   .

Detta år har verkligen inte börjat bra, sjukdomar och elände :(

Kram på er fr Annso

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards