Direktlänk till inlägg 16 juni 2014

Dagen D

Av Pierre - 16 juni 2014 13:33

SEMESTER  Tra la la la la......  

 

Glad som en sol i morse, när jag vakade av mitt sista pass....och ner som en pannkaka, när jag kom hem och gick ut med Jericho och insåg att det är sista gången vi går ut på promenad tillsammans.

 

Vila i frid min finaste Jericho

 

Inge rolig början på semestern......

Just nu kan den inte börja på värre sätt, jag är ledsen och ont i "hjärtat" men försöker trösta mig själv med att detta är det bästa för Jericho.

 

"storpojkarna" vart mer tagen än jag trodde, när vi talade om vad som är på G. Sacharias var här och åt middag med oss i går och sa Hejdå åt Jerka.

Christoffer har jag talat med i telefon, han är ledsen, Chrisse och jerka har alltid varit tajt, jag är glad att han inte är hemma, det är lättast för honom.

Rasmus.......ja, Vi har sagt att han har farit till "hundhimlen"

- varför då ?

- Ja, han är sjuk och har ju den där stora knölen på halsen, förklarar vi.

- Jaha ( så var det inget mer med det). Jag älskar barns naturliga sätt :)

 

Ja, jag fixar inte att åka iväg med honom..... jag bryter ihop av sorg, så "Mogge" min stöttepelare i livet, fick helt enkelt bara åka och hämta Jerka, medans jag hämtade på dagis och var och handlade mat.

 

Övriga veckan känns ganska oviktig just nu.......men........ en liten resumé......

Jobbade mån - tisdag, ledig onsdag sen gick jag på natten tors - söndag.

På vår lediga onsdag, var det examenstider. Det känns fortfarande konstigt att inte ha nått barn som tar examen, man har varit så van det under så många år.........men snart börjar vi om igen, med Rasmus :)

Istället var vi på badhuset och där kunde vi bada tämligen ostört, denna dag men det gjorde inget, vi hade en mysig dag.

           

Det vart många timmar i vattnet, tror att kanske nästa år, kan det vara dax att börja nån form av simskola för min unge herre.

Torsdag, var jag ledig på dan, eftersom jag skulle ut och jobba natt. Var bara hemma, tycker det är skönt och ladda batterierna inför nattpass.

Jag städade husvagnen.....så nu är den ren och fin inför sommaren :)

 

När jag var klar med det, gick lilleman och jag till en granne snett ovanför oss och hälsade på fåren.

Det tyckte Rasmus var roligt, vi matade de små lammen.

         

Och en rymmde, så vi fick hjälpa till och fånga den och lyfta tillbaka i hagen :)

Det var en skön dag helt enkelt. 

Därefter har jag gått in i min "bubbla" och bara jobbat och sovit i princip, fram tills idag.

 

Igår kom Sacharias hem till oss och åt middag, det var trevligt. Han har varit både i Norge och Danmark och jobbat ett tag, nu blir han hemma 2-3 veckor innan han ska iväg igen. Han har varit så snäll och servat och fixat små fel på Chrisses bil, så nu är den levererad till våran gård så länge, eftersom ägaren själv är fortfarande i Stockholm.

 

Modernt ska vi få, här på landet :)

 

Eller få och få......vi får ju slanta upp en del för det, men det kommer att bli kanonbra tror jag, för framtiden :)

 

Ja..... vet inte om jag har så mycket mer att komma med.

Tänkte öppna en kall cider och fira att det är semester, men jag väljer att skåla för den finaste, goaste och snällaste hunden i världen och tack för våra 8 år tillsammans   .

 

 

Kram från Annso   

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards