Alla inlägg den 18 augusti 2013

Av Pierre - 18 augusti 2013 21:24

Nu är det slut på det roliga...tillbaka till verkligheten f.o.m imorgon, med allt vad det innebär.....

fast jag börjar med en ledig dag    mjukstart, sen river jag av 55 timmars jobb resten av veckan.

Har redan i helgen börja justera Rasmus vaken/sovtider för det har det inte varit nån ordning på under semestern .

Det har blivit sena kvällar, sovmorgon och em.vila när han vill typ.


Vad har hänt under veckan då.....

Ibörjan av veckan var det halvdant väder, men det gjorde inget. Ena dan var jag hos morsan och andra dan hos syrran + gjort en del ärenden som jag tänkt gjort hela sommaren men skjutit upp hela tiden, så nu är jag nöjd att det är gjort.

Jag och Rasmus var oxså på en liten loppisrunda i onsdags. Jag fyndade en lampa och lilleman en traktor för halva loppispriset, hur nöjd är man inte då   .

Eftersom vi gjort så bra affärer var vi tvungen att kosta på gofika i hembygdsgården. Kanelbullar, rullrån och kaffe till mamma och cola till lilleman.

   

Hembygdsgården.


Vi har oxså blivit färdig med altandörrsprojektet. Vilket inte var "barra" i vanlig ordning. Mogge fick bygga en ny ram runt allt eftersom "hålet" efter det gamla fönstret och dörren var större än den nya dörren och dra om elledningar eftersom det tidigare satt ett element under fönstret sen ska ju allt kläs in med nya foder, lister och trösklar både på ut och insidan + målas 2 gånger, så mycket för så lite....

 

Vi är nöjda   .

Torsdan - vacker väder    Utnyttjade sensommar solen in i det sista, vi packade matsäck och åkte på utflykt. Det blev en fantastisk dag vid Höga kusten.

Vi mådde gott på Rotsidan....

         

Avslutade dagen vid Höga kusten bron, Rasmus fick leka av sig i deras häftiga lekpark och syrran och jag njöt i solen och av fantastisk utsikt....

Ja, inte är det många ställen i Sverige som klår Höga kusten!

     

Fredag - Sol igen...Nä jag skiter i städ och tvätt.....

- Hörru Rasmus ska vi åka på utflykt igen?

- JAAAAA

Fixade lite mackor, kaffe och saft och iväg det bar igen.... men inte så långt bort denna gång...

Vi åkte till Selsjön, lika glad var Rasmus för det, utflykt 2 dar i rad, kan inte bli så mycket bättre   .

     

Det vart några timmar i solen med bad och bus, vi lekte "pippi på dom sju haven" och bryggan var sjörövarskepp, vi sjöng sjörövarvisan om och om igen, jag fick gunga bryggan eftersom det skulle vara storm på havet. Tur att vi var ensam där, folk skulle undra om vi inte var riktigt klok, ha ha ha, men kul hade vi.

   

Bollkungen!

Förutom pippi på sju haven, bad och fika, vart det lite bollsport oxså.

Ligga på en filt i lugn och ro för mamma, är några år bort   .

Sacharias har varit hemma hos oss i veckan, roligt att träffa honom. Han har varit så snäll och hjälpt oss med bilskruvning då mogge har jobbat. Vi är så glada, tiden räcker inte riktigt till då han börjat jobba igen, men nu är det gjort och det känns skönt! Denna sommar har det varit mycket bilskruvning, på gott och ont!


Ihelgen firade vi 7- årig bröllopsdag (17/8) men vi firade den redan förra helgen på Myregården. Inte klokt vad åren går, känns inte som om det var 7 år sen   vi var nervösa framför prästen.

Ihelgen har vi varit till farmor Lena och farfar Janne på besök och till Carina och Peter på besök, Peter hade fyllt år tidigare i veckan så vi uppvaktade honom i efterskott.


Jag har plockat av vinbärsbuskarna och roat mig med saftkokning medan mogge har legat under Chrisses bil och bytt en rem.

   

Gött att ha lite svartvinbärssaft.

Chrisse och mogge gjorde ett arbetsbyte, Mogge skruva bil och Chrisse klippte gräs....

och följa John hade han med sig ...

 

Barnarbete....


Ikväll har jag roat mig med pälsvård på Jericho. Han fick bada i älven ihelgen så han var så "tussig" efter det. Det var välbehövligt och som vanligt fyllde jag nästan en icakasse med vitt hår, nu är han så mjuk och fin i pälsen (hur länge det nu varar).


Det var väl allt för denna gång....Kramar fr Annso



 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards