Alla inlägg den 22 april 2012

Av Pierre - 22 april 2012 21:05

Det dög inte med mig ikväll, det skulle vara pappa som nattade, så jag hamnade vid datorn och jag tror det är någon/några som snarkar på övervåningen nu.

Ja ännu en vecka att lägga till handlingarna...vet inte om denna vecka har varit mer spännande än förra veckan.

Har jobbat en del såklart och dom dagarna blir inte så mycket annat än det vardagliga sysslorna sen stupar man i säng. Mogge och jag har löst av varandra hela veckan och vi har jobbat sent och kvällar så vi har haft ett fasligt pyzzel för att få ihop med dagishämtning och barnpassning. Min kära mor och syster har fått ryckt in som barnvakt, jag är så tacksam för det  .

Likaså helgen har varit likadan, vi har bara gått om varandra. lördag var jag ledig, då var mogge i Härnösand hela dan på distriktkongress och söndag har jag jobbat och han varit hemma. Kul!

Så är livet ibland! 

Det positiva under veckan var iaf att chrisse klarade körkortet, jag är så glad för hans skull, Äntligen!!

man kommer ju ihåg själv hur jävulskt nervös man var och vilken känsla det var när man klarade det   

dessutom satt han och skrev och körde upp med samtidiga magplågor stackarn. Vette tusan vad det är med hans mage, men i helgen verkar det ha klingat av iaf, han har inte klagat så mycket och fått sovit på nätterna.

Skönt att det är fixat iaf, tycker mamma annsos plånbok, nu dröjer det ju ett tag innan tredje grabben ska ta sitt körkort!

Ja, lördag var jag ledig, skönt! var bara hemma med lilleman. Jag tog tag i mitt evighetsprojekt att tömma och rensa Sacharias gamla rum som förvandlas till ett förråd, att man kan samla på sig så mkt skit. Chrisse fick hjälpa mig att kånka grejer, så nu har jag i princip tömt allt. Har nu en jättehög som ska till soptippen och loppis.

Idag, söndag har jag jobbat en enkel dag till 15.00, em ägnade jag till allmänstädning, ja alla fick dra sitt strå till stacken så det gick som tjohejsan, nu är det skurat och fint här hemma, hur länge det nu varar.....

vid 19.00 tiden tog energin slut, myspyste med lilleman innan det var läggdax sen hamnade jag som sagt framför datorn. Känns som om jag kommer att somna ovaggad även denna kväll...gäsp...

En ny vecka väntar, med jobb, lite födelsadagsfirande och skoj framåt helgen.

 Det var allt för denna gång...nu måste jag kolla klart på filmen "shutter Irland som visas på tv ( en mysko film men rätt bra ändå) innan jag studerar insidan av ögonlocken.

Många kramar från Annso   

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards