Alla inlägg den 9 april 2012

Av Pierre - 9 april 2012 21:27

Go och gla påsk!

  

 Har haft en härlig påskhelg, mycket sol, snö, fjäll, skoteråkning, kolbullar med goa vänner...vad mer kan man begära.

Jobbade fram till skärtorsdan sen rullade lasset mot Borgafjäll. Väl framme på kvällen väntade kaffe och räkmackor på oss, härligt välkomnande :)

långfredan sken solen och vi packade skotrarna och åkte upp på fjället och hade en mysig dag. Ja...vi som var orolig att det inte skulle vara just nån snö kvar till påsk....

  Ingen fara ...

 Ungdomarna vart som 5 år igen och jericho njöt av att få springa omkring och busa på fjället. 

Rasmus har fått åka skoter varje dag, både med pappa och brorsan, just nu existerar inget annat, han pratar om skotrar från morgon till kväll.

 

  Påskafton, ytterligare en solig dag,    vi gjorde en dagsutflykt till Saxnäs och fikade på deras fina fjällhotell.

Det var fina pistade leder, så det var bara gasen i botten ha ha ha

Påskdagen, kanske den varmaste dagen på hela helgen,fiske stod på agendan. Vi åkte till en fjällsjö som heter oxvattnet. Jag är ingen storfiskare men jag hängde med och mådde gott i en solstol   och skötte grillningen medans de andra fiskade och åkte skoter.

Lilleman var lycklig när han fick åka skoter med fina Sandra dessutom tycker han att hon har den häftigaste skotern av alla, eftersom den är gul! Rasmus gillar gult, så nästa skoter vi köper måste vara en GUL skoter!

Annandagpåsk, sol igen, inte klokt att vi hade sån tur med vädret. Grabbarna åkte en liten tur på fm medan jag packade och fixade i lugn och ro, hade ingen lust att åka hem men Mogge börjar jobba imorgonbitti så vi hade inget val :(

Avslutade med en pizza på Björnidet innan vi åkte hem. 

Ja..grabbarna har iaf haft det bra, det är huvudsaken och mamma Annso har varit ledig och mogge har fått glädjas över att skotern har fungerat i påsk, alla nöjda och glada!

Nu har vi kommit hem och ett stort tvättberg väntar med skoterkläder, vinterkläder och all övrig tvätt som jag inte hann med innan vi åkte, så morgondagen ska jag ägna åt att stå på huvudet i tvättkorgen och tvättmaskinen ska få visa vad den går för ;) 

Ha en fortsatt trevlig påsk alla vänner, kram från annso   

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards