Direktlänk till inlägg 2 december 2012

Adventsmys

Av Pierre - 2 december 2012 21:26

Avslöjad....Rasmus är 1 av 3 åringarna som sitter vid datorn ( har ju hört på nyheterna hur farligt och "skadade" de blir, stackars barn..) men det ända han tittar på är youtube. Filmklipp om traktorer, snöskotrar, Alfons Åberg och roliga barnsånger, fast härom dan satt han och poppade till "Gangdam style", en avskyvärd låt!!!

Han kanske blir hjärntvättad....


Har även jobbat lite i veckan, sen blev jag 3 dagars ledig fre- söndag, nice!

Invigde ledigheten med att gå till frissan i fredags, det var välbehövligt och skönt, köpte oxså hårfärg som jag kletat på i helgen, så det får duga för ett tag framöver. Frissan bara pratade om mina ögonfransar, hon trodde jag hade "fejk"... ho ho ho... hon skulle bara veta...hon snackar med helt fel person...ointreserad!

Skulle aldrig sätta på mig lösögonfransar och jag har aldrig ägt en tång för att böja upp dom heller, jag tycker det ser j...ligt obehagligt ut, jag vet inte, för jag har aldrig provat, dessutom köper jag den billigaste maskaran på H.M, det duger bra åt mig.


lördag - lussebullbak hos morsan :) Mysigt.

 

Måste ju ha "gofika" till advent!

Det vart en plåt med ormar oxså som minstingen knåpade ihop....

 

Han tycker det är roligt att vara med och baka och la ned mycket tid och kärlek på dessa ormar.

Mitt i bakningen ringer chrisse och säger att hemvärnet är hemma hos oss på inspektion, men va...f...n,

Ja, jag antar väl att det är bra, att de kollar upp vad det är för folk inom försvarmakten. Det var ju tur att jag hade hyfsat nystädat hemma, inga hakkors har jag på väggarna heller och mogges jaktvapen är inlåst i vapenskåp som det skall, så vårt hem vart godkänt - check!


Lördagskvällen tillbringade vi med Peter och Carina, gofika och mycket surr, jag hade taxijour på natten sen, åt partyglada ungdomar från krogen. Det gör mig ingenting, de är så goa och glada och fantastiskt roliga.

De sjöng så fint för mig i baksätet så. Jag ställer gärna upp som nattaxi, så jag vet att de mår bra och kommer hem.


Jag satt och sydde en nalle phu kalender medans jag väntade barn (på den tiden då man hade "för mkt fritid")

som jag satt upp i år åt Rasmus....

 

Fy tusan....24 inslagna paket med snören senare....nä, detta gör jag inte om nästa år, det tog mig hela fredagskvällen....phu....eller så bättre planering nästa år.

Han kommer säkert tycka det är roligt iaf.


Chrisse åkte tillbaka till lumparlivet igen ikväll. Fy f...n säger jag, det är riktigt skitkallt och de ska ut på överlevnadsvecka som går under öknamnet "aldrig ge upp" tydligen, han har berättat en del och b.l.a kommer de att bli utskjutsade ut i skogen en och en med endast ett tändstål och ska överleva ensam under nått dygn.

Hans kloka mamma har kommit med tusen råd om hur man överlever ha ha ha

- Du måste vara igång hela tiden medans det är dagsljus, bygga ett vindskydd, samla ved så du har hela natten, det blir ju f...n svart ute kl. 16.00 - det kommer att bli en lååååång natt i kylan. Inga blöta strumpor!!

just nu i skrivandets stund är det - 18 grader ute Brrrr...

 

Nä, ny vecka väntar, har lovat Rasmus att vi ska åka på badhuset imorgon   , sen går jag på och gör 3 nätter.

Ha en riktig mysig 1 advent,  kram kram






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards