Alla inlägg den 11 april 2011

Av Pierre - 11 april 2011 19:53

Tjoho kära vänner, vilken underbar måndag!

Strålande SOL, vad lite ljus kan göra underverk och att man råkade vara ledig, gör inte saken sämre!

Har umgåtts med systra mi idag, har inte hunnit träffats så mycket på sista tiden så det var kul att umgås lite och surra. Jag hjälpte henne att hänga upp gardiner och överraskade henne med en påskpresent som jag köpte i Umeå sist jag var där.

Hann med ett besök hos morsan oxså, vi satt och lapade sol på hennes balkong och surrade om ditt o datt, överraskade även kära mor med en påskpresent som hon blev glatt överraskad av, jag tycker om att ge presenter till mina nära och kära :)

Em, tillbringade jag ute med Rasmus, får han bara en boll så är han nöjd med tillvaron, skönt nu när snön försvinner från gården.

Annars har det varit en ganska händelselös vecka, har som sagt praktiserat hela veckan, försökt pluggat lite på kvällarna men det har gått trögt, jag har varit riktigt trött ;)

I Helgen har vi pyzzlat på hemma, tagit tag i våran trapp och hall renovering, mogge har spacklat i trappen och satt upp något väldigt smart "easy cover" i hallen uppe, perfekt att måla på sen, skulle vilja att det blev färdigt "helst i går" ha ha

Vi åkte en sväng till Haga och hälsade på mogges föräldrar, fick sån inspiration då de har precis renoverat sin hall och trapp färdigt, det vart så fint hos dem! Suttit och skrivit på några gruppuppgifter i helgen, tvättat en megatvätthög och haft bastukväll, det var längesen vi hade våra bastukvällar :)

Det var väl vad som hände här i helgen.

Imorgon blir det praktik igen 6.45- 15.30, efter jobbet ska jag lösa ut Rasmus nya vagn :D Snabb leverans må jag säga, mogge beställde den i torsdags, det ska bli spännande, skönt att få en liten och smidigare vagn :D

att det blev mogge som shoppade den, hade jag aldrig trott ha ha ha

nä, nu ska jag kvällsfika med den stora sonen, det tycker jag är mysigt, det blir liksom "våran" stund, jag ska oxså hjälpa honom att beställa biljetter till metal town i sommar, husvagnssemester med mogge och mig ?? det kan jag glömma (flin)

Ha de,  alla glada !

Kram från Annso



Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards