Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Pierre - 28 februari 2011 21:15

Denna vecka har man verkligen fått känt att man lever och jag är inte den som klagar på min arbetsbörda i onödan men, denna gång måste jag...

Struktur och planering är det som gäller för att få mitt liv att gå ihop just nu, synd bara att det är så förbannat svårt och det händer saker hela tiden som kommer i mellan.

Denna vecka har 50 timmar gått bort till jobb, alltså jag har gjort 5 nattpass, mån-fre, gick av på lördagsmorgon.

Det var längesen jag gjorde så många nätter i sträck och det tar på, kan jag säga och inget att rekomendera när man ska ha stortenta! snacka om taskig taiming!!

Varav de två sista nätterna var inte mogge hemma (torsdag o fredag) Han åkte upp till borgafäll på den årliga skoterhelgen med grabbarna.

Rasmus har då fått sovit hos morsan för första gången och det har gått alldeles

lysande, det är roligt :)

för att jag skulle slippa åka fram o tillbaka in till stan så mycket har jag då fått sovit hos morsan under dagen. Det blir ju inte som att sova hemma, jag hör dem  och vaknar hela tiden med andra ord sovde jag som en kratta i 2 dar.

På eftermidagarna har jag blåst hem och tittat till Chrisse och jycken, fixat mat och sen blåst tillbaka till stan för att lämna Rasmus hos morsan och sticka iväg på jobbet igen.

På lördan tog energin slut, jag kände mig verkligen som en disktrasa och undrade vad jag håller på med!

Jag somnade sittandes i fotöljen när rasmus lekte med sina älskade Bamseklossar. På kvällen somnade jag brevid lilleman när det var nattning. Jag fick panik när jag vaknade och insåg att jag sovit bort hela kvällen, f.....n

planen var att jag skulle sitta o plugga hela kvällen, då jag liks var ensam ihelgen, nä då sover jag bort den, jag vart nästan lipfärdig över mig själv!!

Jag satt med böckerna mellan 23.30 -01.00 ändå, alltid är det väl nått som fastnar i huvudet.

Fick sova till 02.30 då vaknade rasmus och hade diarre stackarn, det hör inte till vanligheterna att han vaknar på natten annars. 2 gånger under natten fick vi gå upp och tvätta och byta blöja, han var orolig och hade nog ont i magen så det blev halvtaskit med sömn även denna natt.

Söndag, fullt upp hela dan, tvätta, packa, fixa med mat, sömnbrist och ont i magen över stortentan dagen därpå, som jag inte hunnit plugga till så mycket som jag velat, snälla chrisse dammsög åt mig och fixade datorn som jag skulle ha med till umeå för nån städning har inte funnits på kartan denna vecka.

Ramus var fortsatt orolig i magen och jag bytte många blöjor på honom under dagen men fullt piggelin ändå.

Jag tog faktiskt en paus mitt i dan och gick ut med vovven och Rasmus i barnvagn i det ljuvliga vädret, solen sken, det behövde både Rasse och jag, det var verkligen en underbar vår/vinter dag. Jag ville inte gå in efter promenaden så vi åkte lite pulka, det gillar han.

Mogge kom hem på em från borgafjäll, de verkade ha haft en rolig helg och det unnar jag honom verkligen.

 Jag däremot kände mig slutkörd,trött och stressad..

vi hann ses 1 timme innan jag skulle iväg upp till umeå, sammåkte med 2 tjejer till så jag satt i baksätet och pluggade in i det sista, man kan lungt säga att mina förutsättningar har inte varit de bästa.

Dagen D har varit idag, 5 timmars tentaskrivning. Hjärnan är helt överkokt.

Det var svårt, jag får be till han där ovan att jag klarar godkändgränsen men jag är ganska inställd på att göra en omtenta. Det är skönt att den är gjord iallafall.

Jag har träffat några sköna studiekamrater från Gällivare och Kalix, vi bor på samma ställe så vi bestämde att vi skulle gå på krogen efteråt och ta en gravöl och lipa över tentan. 

Hittade en skitmysig krog i engelsk stil, där vi ätit och druckit gott och surrat hela kvällen, det har verkligen varit en trevlig avslutning på denna dag.

Har såklart ringt hem och kollat läget och det verkade som att rasmus mage har blivit bra igen och chrisse var på innebandyträning i vanlig ordning på måndagskvällar.

Jag är i umeå till torsdag kväll denna gång, längtar hem till de mina så fort jag

är borta, fördelen är väl att jag kan sova och plugga hur mycket jag vill här.

Nä gott folk, nu säger annso god natt från västerbotten ;)

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards