Direktlänk till inlägg 26 september 2011

Ny vecka och nya möjligheter..

Av Pierre - 26 september 2011 08:27

Tillbaka igen... det är konstigt vad veckan segade sig fram och helgen bara svepte förbi, suck.

Idag är det måndag, börjar denna vecka med ett kvällspass på Thiva alltså 13.00-21.30, skall få gå en intern respiratorutbildning på em ida, mycket bra, då det är det, jag tycker är svårast och speciellt då de kör med olika sorter som fungerar olika.

Jag tror det var världshistoriens längsta vecka som passerade, jag ta me tusan räknade timmarna innan jag fick åka hem i torsdagskväll. 2 veckor utan lilleman var för mycket. Jag ville bara HEM!!

Gissa om det var någon som var lycklig när jag klev av bussen :D Lilleman höll mig i handen hela kvällen och klappade mig på kinden och kramades hela tiden, han skulle t.o.m sitta i knä på mig när jag gick på toa ;)

Ja, mina andra pojkar var oxså glad såklart och surrsjuka, vi fikade och kollade på Robinson och surrade hela kvällen :D


Fredan, en heldag ledig, för lilleman och mig, underbart!

Vi lunchade på stan med Chrisse som hade håltimme, sen åkte vi på badhuset och busade 3 ½ timme, Rasmus var lycklig och mamma oxså :)

Efter det vart det mathandling och agera sjuktaxi åt syrran som har opererat sin brändskadade fot, aj aj, stackarn, jag lider med henne. Jag kan inte ens tänka mig smärtan hon ska ha haft.

Hoppas verkligen att det läker ihop bra och att hon slipper hudtransplantation.


lördan, var vi ute mest hela dan och pyzzlade på, tömde alla blomlådor och krukor, planterade lite ljung, packade åt Sacharias, lekte med Rasmus, det var riktigt fint höstväder i helgen med sol, så då får man passa på och att njuta utomhus :)

På kvällen kom Sacharias, morsan och syrran på tacomiddag och tårta. Jag blev uppvaktad lite i förväg på "min 19 årsdag" eftersom jag inte är hemma när jag fyller år.

Mogge och Sacha packade möbler o grejer inför flytten nästa vecka och vi damer myste vid tv n och kollade på  mamma mia.

Hjälpte syrran oxså att lägga om foten och smalbenet då det hade blött igenom allt bandage, ja... fy f...n vad hetvatten kan ställa till det!


Söndag, tvätt och packning och lite utomhuslek i höstsolen. Mogge bytte däck och tvättade bilen, vilket var mycket intressant, Rasmus skulle vara med och kolla och surrade konstant, ha ha

Vi åkte en kaffesväng till Peter o Carina oxså och även där fick jag agera sjuksyster, eftersom hon hade stukat foten riktigt styggt och var svullen som en fotboll och lila och grann runt foten. Vi skrattade till slut, jag var jourhavande fotskadeomläggare under helgen ;)

På kvällen var det dax att bege mig mot umeå igen, fick lifta med en tjej som går ambulans vubben, hon är inneboende hos mig denna vecka, trevligt med sällskap tycker jag och att ha någon att surra med på kvällarna :)

Ja, roligare än så, vart det inte denna vecka...

Nu har jag en 4 dagars (mån-tors) arbetsvecka, sen åker jag hem torsdagkväll så det känns bra.

Ha de gott alla vänner tills nästa gång, Kram från Annso :D



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards