Direktlänk till inlägg 1 augusti 2011

vi är bara ute och flänger och far.....

Av Pierre - 1 augusti 2011 22:05

  Lite semesterbilder från Lycksele   Kanonväder alla dagar utom när vi skulle åka hem, men vad gör det.... här är vi på Ansiabadet och svalkar oss  men...råkade vi åka precis när det var motorvecka i Lycksele hmm.....kan det vara därför mogge var så på, om att åka till Lycksele denna helg....campingen var full av snygga vrålåk, våran saab var något malplacerad.....    Jag var tvungen att ta kort på de fina familjerummen, hi hi, snacka om anpassat för barnfamiljer, en toa för mamma och en för Rasmus....den sötaste toa jag sett ;)   Likaså handfaten, Rasmus tyckte det var roligt att gå på toa, även duscharna fanns i två storlekar, så skulle man haft hemma ;)   nja.. golfrundan gick väl sådär, vi får nog vänta några år till, Rasmus sprang mest och jagade golfbollarna och klättrade på de roliga golfbanorna   närmare skogens konung än såhär, kommer jag nog inte... lördagen tillbringade vi på djurparken, jag tycker dom är stotliga men gubbarna ville fram med bössan....   en lekpark som hette duga fanns det, och där vart vi kvar såklart....   men roligast av allt var att hoppa studdsmatta, rasmus skrattade så han kiknade och han skrek så han kiknade när vi skulle gå därifrån......   Pappa och rasmus kollar in väderleksrapporten på söndagsmorgonen, regn...gjorde inget, för det var dags att åka hem.....   omsjö, ett "favoställe" för badning och nära till stugan   fullt ös i omsjö idag.


ja, en liten inblick från våran campingtripp.

Vi packade husvagnen och åkte upp till Lycksele i torsdags med kompisar till oss.

Det har varit en mycket trevlig helg och kanonväder utom söndan då vi skulle åka hem, men vad gör det?

Ansiacamping är så fin och perfekt för småbarnsfamiljer, en lagom resa när man bara ska stanna några dagar.

Vi har solat, badat, grillat, kollat in djurparken och umgåtts med våra kompisar, att det råkade vara motorvecka precis när vi var där gjorde ju inte saken sämre för gubbarna. När vi kom dit på torsdan var det fullsatt på campingen, typiskt, vi fick ställa oss i väntelistkö, vi hade 50 st före oss så vi var helt säker på att det var kört men vi hakade av vagnarna på parkeringen och gjorde stan några timmar sen fick vi plats på kvällen, en jäkla tur.

Det var bara mogge, jag och Rasmus som åkte, storgrabbarna ville inte åka med, de skulle på laxfestivalen i stan istället, så då fick vi hundvakt hemma :)

Jag hade gärna kunna stanna några dagar till, jag måste nog erkänna att det här med husvagnslivet inte är så dumt ändå, det är riktigt mysigt.

Jag var motståndare till husvagn i början och tyckte det var onödigt då vi har stugan men......ok, vi har faktiskt haft mysiga semestrar ;)

fast stugan ligger mig varmt om hjärtat ändå, jag är kluven som sagt........

Idag, måndag, varmt och soligt och fortfarande ledig :D

Frågade min stora son om han ville med och bada, yes, åker vi till omsjön följer han med, det är vårat "favoställe".

Vackert, lugnt och inte så mycket folk. Rasmus har plaskat i vattnet och sprungit av sig lite energi och stora sonen badade med sina kompisar, en skön semesterdag helt enkelt, avslutade dagen med trevligt kaffebesök hos Carina och Peter i selsjön.

Imorgon ska vi åka ut till Högakusten med morsan och syrran, oxså ett favoställe, det finns så många smultronställen runt Höga kusten, jag åker dit varje sommar, det är nästan ett måste ;)

det kommer nog bli en mysig dagsutflykt och vädrets makter verkar vara med mig ett tag till, det är bara att passa på att njuta och blunda för dammråttorna hemma ;)

ha de gott, kram från annso pannso :D



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards